Hvad gør ovnen effektivitet Ratings:?

January 17

Hvad gør ovnen effektivitet Ratings:?

Når du køber en ny ovn, vil de fleste mennesker sammenligne de medfølgende effektivitet ratings. Det er vigtigt at vide, hvordan at dechifrere disse vurderinger.

Betydning

Effektivitet ratings på ovne er fastsat til at hjælpe forbrugerne med at lære, hvilke ovne bruger den mindste mængde energi. Ved at bruge mindre energi, kan husejere sænke deres energiregninger og deres indvirkning på miljøet.

Typer af energi Ratings

Der er i øjeblikket tre typer af energi ratings fundet på ovne. Disse er: den årlige brændstof udnyttelse effektivitet (AFUE) rating, etiketten energi Guide og Energy Star rating.

Årlige brændstofeffektivitet udnyttelse

Den årlige brændstof udnyttelse effektivitet (AFUE) rating bruges til at beskrive effektivitet i en ovn. Vist som en procentdel af AFUE er forholdet mellem bruger hvor meget varme der sendes til dit hjem i forhold til hvor meget brændstof ovnen. For eksempel, vil en ovn med en AFUE bedømmelse af 75 procent konvertere 75 procent af det forbrugte brændstof til varme; der henviser til, at 25 procent vil gå tabt. Ovne med de højeste ratings har derfor den højeste effektivitet.

Energimærker Guide

Den mest synlige energi rating er etiketten energi Guide. Disse er gul og sort etiketter anbragt på siden af de fleste apparater, der forbruger store mængder af energi. Energi Guide er udviklet af Federal Trade Commission at vise forbrugerne, hvor meget energi (i kilowatt-timer) ovnen vil bruge årligt. Det viser også vifte af energi, der anvendes af lignende størrelse ovne. Derudover vil guiden give en anslået årlige driftsomkostninger baseret på den nuværende gennemsnitlige energiomkostningerne.

Energy Star Ratings

Udviklet af United States Environmental Protection Agency og USA Department of Energy, leveres Energy Star ratings til forbrugerne Showcase hvilke produkter er de mest energieffektive produkter på markedet. For at modtage en Energy Star-rating, skal en ovn have en minimum AFUE rating på 85 procent.

Overvejelser

Energi ratings leveres som retningslinjer for forbrugerne til at vælge hvilken ovn vil potentielt forbruge de mindst mængden af energi i deres hjem. Men der er flere andre faktorer at overveje når du foretager købet. Tale med en professionel om andre faktorer, såsom størrelsen af hjemmet, størrelse af ovn og type af brændstof, der anvendes til at køre ovnen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com