Hvad gør PTO på en græsslåmaskine brænde?

April 5

Hvad gør PTO på en græsslåmaskine brænde?

Magt tage ud en plæneklipper, eller PTO, er området hvor motoren roterende drivakslen forbinder med en kniv eller værktøj. I tilfælde af en græsslåmaskine er PTO akslen, der binder motor til plæneklipperen blade og forårsager blade at spinde mens maskinen er i drift. PTO på en plæneklipper kan brænde for et par grunde.

Ikke-ridning slåmaskiner

På ikke-ridning plæneklippere eksisterer PTO udelukkende for at køre græs kniven på undersiden af plæneklipperen. Klingen er forbundet direkte til motoren. En brændt op PTO på en ikke-ridning plæneklipperen kan på grund af snavs, såsom vinstokke eller reb, bliver indgives omkring akslen og plæneklipperen klingen. En tilstrækkelig ophobning af snavs kan forårsage nok friktion til at hindre rotation af plæneklipperen blade. Slukke plæneklipperen og lad det køle før rengøring undersiden og området omkring bladet forbindelsen.

Ridning slåmaskiner: PTO kobling

Nogle ridning slåmaskiner er udstyret med en separat kobling til PTO. Dette gør det muligt for operatoren plæneklipper til at presse sine separat drev kobling for at skifte gear uden et tab af magt fra blade eller PTO vedhæftet fil. En defekt PTO kobling kan frigive for tidligt eller for sent når pedalen er deprimeret og frigivet, som kan potentielt føre til skader på PTO, selv. En ny PTO kobling skal være installeret.

Ridning slåmaskiner: Bremse Arm ruller

Bremse arm rullerne tryk i koblingslamellen når PTO koblingspedal er deprimeret. Over tid, kan disse ruller slides væk. Til sidst, slidte rullerne begynder at chip væk på koblingslamellen, og kobling og PTO låse op. En slidt koblingsplade kan lugte som en brændende bremseklods. Denne situation kræver fjernelse af koblingslamellen samt PTO forsamling og bremse arm forsamling, for at reparere. Det er ikke en bruger-servicerbare del og vil kræve en autoriseret tekniker hen til lave.

Ridning slåmaskiner: PTO bælte

Jorden forhindringer kan placere ekstra friktion på PTO aksel af en ridning plæneklipper. PTO aksel er typisk slået af et bælte knyttet til PTO kobling. Den ekstra friktion af forhindringer på akslen kan føre til en glide PTO bælte, som kan forårsage en brændende lugt. PTO aksel skal være renset for snavs, og selen vil sandsynligvis skal udskiftes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com