Hvad Grill bruger avis i stedet for kul?

May 14

De fleste grill bruge trækul til at tænde en ild og varme mad. Trækul Grill kan forårsage brand, dog hvis placeret på en brandfarlig overflade, og trækul kan bidrage til den globale opvarmning. Derudover kan det indeholde nogle kræftfremkaldende stoffer og dermed øge din risiko for kræft, hvis du bruger den. Således, miljøbevidst folk begyndt genbrug avisen i papir trækul i stedet, og nogle campister bruger en kombination af avis og trækul, så de kan nyde en grillet måltid uden at skade deres sundhed eller miljøet.

Camping grill

Hvis du bruger en trækul starter i stedet for en fuld grill, som dem der bruges på camping ekspeditioner, kan du bruge avis for at hjælpe lys grillen. Denne type af grill kaldes en trækul skorsten. Krølle tre ark af avisen og skubbe dem ind i bunden af skorstenen, sætte trækul på toppen af avisen og lys avis for at starte branden. For at lufte tilstrækkeligt ud i skorstenen, sætte det på toppen af tre briketter af trækul før belysning. Ikke lys denne form for grill på en brandfarlig overflade.

Papir trækul

Du kan bruge gamle avis som papir trækul i nogen standard grill, ifølge Global genbrugspapir produkter. Rive avisen i små stykker og lægges i blød i en halv-fuld bassin med vand i en time. Fjerne avisen og klemme i små kugler. Efter klemme overskydende vand ud af boldene, lad dem tørre i solen i to dage før du bruger dem til at tænde din grill.

Overvejelser

Hvis du bruger avis i stedet for kul i din grill, kan du udsætte dig selv og din mad til dampe fra papir eller blæk. Dette er sandsynligvis ikke en stor bekymring--de fleste avis blæk er biologisk nedbrydeligt fra tidspunktet for offentliggørelsen, og aviser har været brugt i trækul skorstene i lang tid - men hvis det bekymrer dig, kontakt virksomhedens avis at finde ud af hvilken slags blæk er brugt. Sort-hvide avispapir er sikrere end farve avispapir af denne grund.

Advarsel

Ved hjælp af avisen i stedet for kul kan være farligt, afhængigt af hvilken type af grill. Trækul skorstene er især farligt, fordi ilden kan sprede sig til overfladen under skorstenen, hvis det ikke er ventileret ordentligt; således, du bør være omhyggelig med at angive disse skorstene kun på brandfarlige overflader, giver ventilation og holde nøje øje med grill. Papir trækul præsentere ikke nogen særlige farer, hvis de anvendes i en standard grill.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com