Hvad har du brug at installere sten laminatgulve?

June 18

Hvad har du brug at installere sten laminatgulve?

Laminat gulve er lavet fra fiberboard planker, der har været lagdelt med laminat materialer til at beskytte og give dem visse udseende. Laminatet kan være lavet til at ligne en lang række woods og sten, selv om naturligvis stærkt reducerede omkostninger og med fleksibiliteten og bære Karakteristik af plast. De også en tendens til at være lettere at installere og de nyere versioner af laminat kan vare mange år, hvis du tager sig af dem ordentligt.

Værktøjer og materialer

Når du er klar til at installere gulvbelægningen, vil du sørge for at der er plads omkring enhver doorjambs og casing langs væggene. Dette kræver ofte brugen af en pull sav eller jamb saw. Hvis du lægger på beton, vil du nødt til at bruge nogle form for fugt resistent film først, og sørg for din laminat har en skum underlag. Mange typer af laminat kommer med disse allerede knyttet, men hvis ikke du vil til at sætte ned et underlag lag først.

Du skal bruge tape foranstaltninger til at måle afstande, så du kan plotte placeringen af laminat, sammen med en bordrundsav eller en lignende sav til at skære stykker af laminat i de rigtige figurer, så du kan håndtere hjørner og andre forhindringer. Plast shims, pull barer og trykke blokke er også nyttige værktøjer, selvom du kan bruge en lille hammer i stedet for en slagklods, hvis du ønsker. Du bør også overveje at bruge en rulle til at flade ud fliser eller planker, du installerer. Hvis din laminat kræver lim, Sørg for du bruger det efter retninger, og har caulk handy til at udfylde eventuelle huller i kanten.

Før og efter

Før du begynder arbejdet på dit gulv, skal du til at prep undergulvet, og sørg for, at det er niveau og helt ren. Hvis der er konkrete under træ plankerne, skal du fjerne planking at nå til betonen. Nogen høj steder du skal slibe ned, og enhver lav steder, du bliver nødt til at glatte over ved hjælp af udjævning sammensatte. Et niveau i høj grad hjælper denne proces, og selvfølgelig skal du en spand og murske til at bruge enhver nivellering sammensatte, sammen med en vinkelsliber eller slibemaskine til slibning ned enhver chips eller bobler.

Du skal normalt vente en vis længde om tid, før rengøring af gulvet, hvis du bruger laminat med et klæbemiddel, så ikke straks begynde opsamlingsoverførsel eller støvsugning medmindre du er sikker på dit gulv er klar. Du skal ikke bruge nogen form for voks eller gulvet polermidler, men regelmæssig afstøvning er en god idé.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com