Hvad har du brug at være et køkken Designer?

November 22

Køkken designere specialiserer sig i planlægning kommercielle eller bolig køkkener. De taler også til klienter om farver, belysning, apparater og andre ting til brug i deres designs. En studentereksamen og uddannelse i interiør eller køkken design er nødvendig for denne karrierevalg. Køkken designere skal også færdigheder inden for områder som planlægning, organisation, produkt viden og arbejder med en klient budget.

Uddannelse

Køkken designere har brug for uddannelse som en studentereksamen og normalt en bachelorgrad. Mange gymnasier, universiteter eller designskoler har programmer i design af køkken og bad. Nogle virksomheder kræver erhvervserfaring samt en grad. Efter en fire-årig uddannelse er der ofte en læreplads program. En anden måde at få erhvervserfaring i køkken design er gennem programmet interiørdesign erfaring. Køkken designere er kræves for at opnå en licens i 23 lande, District of Columbia og Puerto Rico. Find detaljerede oplysninger på: http://degreedirectory.org/articles/Kitchen_Design_5_Steps_to_Becoming_a_Kitchen_Designer.htm
Du kan også finde oplysninger på www.ncidq.org.

Færdigheder

Køkken designere savn vigtige færdigheder som lytter og kommunikation. Dette vil hjælpe dem gøre planer efter oplysningerne om deres kunder giver dem og udrette, hvad deres kunder ønsker. De må også fysisk planlægning og organisation færdigheder, så de kan skabe et køkken hvor alt passer sammen for skønhed og funktionalitet. Produkt viden og færdigheder i at bygge og installere materialer er nødvendige så en plan med nøjagtige oplysninger kan gives til bygherren.

Budget

Køkken designere skal arbejde inden for rammerne af deres klients budget at oprette en designløsning. Designeren burde vide præcis mængden boligejer eller virksomhedsejer kan betale før hun begynder et projekt. Denne måde egnet valg kan gøres for materialer, apparater, kabinet eller noget andet, der er nødvendige for at fuldføre køkkenet. Produkt viden hjælper i dette område, fordi forskellige typer af kabinetter, woods, hardware og finish alle har en bred vifte af priser. Køkken designere med erfaring kan designe en smuk køkken, selvom de ikke har et stort budget til at arbejde med.

Gå til http://education-portal.com/how_to_become_a_kitchen.designer.html
for mere information om hvordan du bliver en køkken designer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com