Hvad har du brug for at tilslutte en damp tørretumbler?

November 8

Damp tørretumblere giver dig mulighed at bruge damp til at tørre tøj i forskellige stoffer og fjerne rynker fra dit vasketøj. Tilslutning af damp tørretumbler kræver at du indpasses i vandforsyningen vil din vaskemaskine eller etablere en vandkilde fra en uafhængig vandhane. Koble op en damp tørretumbler vil også kræve de samme procedurer som tilslutte en standard tørretumbler, herunder tilslutning udstødning tubing for ventilation.

Værktøjer

Installation af damp tørretumbler indebærer flere skridt fælles at alle tørretumblere. Blandt tørretumbler-standardinstallation pligter forbinder udstødning tubing og justering af udjævning pløkke. Du skal bruge skruetrækkere (flad og Phillips) og en skruenøgle. For nogle modeller, herunder Maytag Bravos damp tørretumbler, vil du har brug for wire strippere for tilslutning af strømkabel på bagsiden af enheden. Afhængigt af hvilke tørretumbler, du installerer, skal du muligvis yderligere værktøjer som en 1/4-inch møtrik-driver og tænger.

Slanger og rør

Den damp, der er produceret af en tørretumbler steam kræver en vandkilde. Oprettelse af vand forbindelse kræver slanger skal forbindes til en vandkilde i nærheden af tørretumbleren. Yderligere spuling er nødvendig for at forbinde vandkilden til tørretumbler er indtagelse. Tørretumbleren har også brug for en ventil rør og tilslutning af skruetvinger udstødning den tørretumbler 's luft til ydersiden af vaskerum.

Måling

Følg damp tørretumbler 's manual til den passende plads kræves omkring tørretumbleren selv. Måling af rummet omkring tørretumbleren kan opnås ved hjælp af et målebånd. Afstanden giver mulighed for lettere vedligeholdelse og støj reduktion. Du skal også give tilstrækkelig plads til døren af tørretumbleren åbne uden at være hæmmet af forhindringer i spacet tøjvask. Når tørretumbleren er installeret, skal du sørge for enheden er niveau. Bruge en nivellering enhed (elektronisk eller vaterpas) for reference som du tilpasse udjævningen pløkke i de nederste hjørner af tørretumbleren.

Vandtilslutning

Oftentimes kan du bruge den samme vandkilde som den tilstødende vaskemaskine ved hjælp af en Y-stik. Y-stikkene er inkluderet i flere mærker af damp tørretumblere, men ikke med hver model. Skiver for at sikre vand tilslutninger på vandkilde og tørretumbler inlet er ofte inkluderet med din damp tørretumbler. Hvis ikke, skal du hente de korrekte størrelse skiver for at sikre en sikker montering slange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com