Hvad har jeg brug at vide før du køber markiser?

September 4

Hvad har jeg brug at vide før du køber markiser?

Markiser ikke kun pynte vinduer, døre og uderum, de giver beskyttelse mod sol og regn. Selv om omkostningerne er bestemt en betragtning, er der flere andre faktorer at overveje før du køber en markise.

Overvejelser

Markiser kommer i faste metal, fast lærred eller udtrækkeligt lærred stilarter. Selv om faste metal markiser er den billigste, har de ikke fordelen at være i stand til at ændre som fast lærred markiser gør. Udtrækkelig markiser er den dyreste, men kan du overveje en hvis du ikke ønsker at oprette permanente dækning over et område.

Garanti

Forskellige selskaber tilbyder forskellige garantiperioder for deres markiser. Forskellige stoffer bære forskellige garantier. Brugerdefinerede fortelt fabricators kan tilbyde separate garantier til materialerne og forarbejdningen. Udtrækkelig markiser generelt bære forskellige garantiperioder for rammerne og stoffet.

Tidsramme

Brugerdefinerede markiser tage længere tid end stock markiser, og lærred solsejl kan være meget arbejdskrævende og tage længst af alle. Hvis du er i en fart til en markise, skal du overveje at købe en stock markise fra et hjem forbedring butik, snarere end at investere den tid venter en brugerdefineret fortelt til dine specifikationer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com