Hvad har jeg brug for en lejlighed?

March 7

Hvad har jeg brug for en lejlighed?

En studio lejlighed er et ideelt valg for alle flytte hjemmefra for første gang. Det er også mere økonomisk for en enkelt person, der tilbringer en masse tid væk fra hjemmet. Studio-lejligheder er billigere end et-værelses boliger. Du sparer på månedlige leje betalinger og møbler-Køb udgifter. Du skal bare bruge et par ting at gøre overgangen til dit nye studie.

Godkendelsesprocessen

Når du har identificeret studio-lejligheder, der interesserer dig, kræves en godkendelse. Nogle udlejere vil kræve en $25 til $50 ansøgning ekspeditionsgebyr. Dette gebyr bruges til at dække kredit check og baggrund check. For at spare på gebyrerne, downloade og udskrive flere kopier af din kredit rapport på dine egne fra de tre store kredit-bureauer. Spare op penge nok til depositum, som ofte er en måneds husleje. Du vil også brug for den første måneds husleje, pet gebyrer og lejers forsikring for at beskytte eventuelle værdigenstande.

Møbler

For at undgå rod, indsnævre dine møbler valg til de grundlæggende fornødenheder--for sover og sidder. I "The Apartment bog: Smart udsmykning for rum store og små," råder Carol Spier, at du køber møbler, der er multifunktionelle. Futons og sofa sveller kan tjene som steder at sove og sidde. En kuffert kan tjene som et sofabord samt en lagerenhed. Møbler bør være passende at maksimere plads i rummet størrelse. For komfort Gæster får en lille hvilestol eller letvægts stol, så de ikke behøver at dele siddepladser med dig.

Organisere rod

Lagerplads bør også har dobbelt funktioner. Platform senge og madrasser kan købes med reoler nedenunder. Skab opbevaring arrangørerne kan være nyttigt, fordi mange studios har begrænset skabsplads. Michael G. Allen i en Dollar båre artikel siger at bruge kurve, vidjer kister og streamer kufferter til at skjule og gemme alle dine ejendele, giver du plads til at bevæge sig rundt komfortabelt.

Partitioner

Giv rummet en følelse af adskillelse ved hjælp af skillevægge og partitioner. Møbler kan være indrettet til at skabe denne illusion. For at øge produktiviteten, når du er nødt til at tage arbejde med hjem, adskille dit arbejde og spise områder fra de sovende områder med folde skærme. Susie Coelho i en iVillage artikel skriver, "Prøv at oprette partitioner med papir og træ skærme og gardiner." Gardiner kan bruges som rumdelere og tilføje nogle mode flare til rummet.

Reflekterende overflader og spejle

Spejle bidrage til at gøre små rum føler større end de er. Lyset reflekteres gennem rummet for at bidrage til at skabe denne illusion. Tynde og lyse gardiner er ideelle til at tillade en masse af naturligt lys til at flyde gennem et værelse. Væg spejle overfor windows vil reflekterende det naturlige lys, der skinner igennem i løbet af dagen. Møbler med reflekterende overflader hjælper også med at skabe denne illusion.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com