Hvad have grøntsager vokser godt ved siden af hinanden?

March 7

Hvad have grøntsager vokser godt ved siden af hinanden?

Når du planlægger en køkkenhave, er det bedst at plante nogle grøntsager ved siden af hinanden og holde andre væk fra hinanden. Nogle grøntsager er gavnlig til hinanden enten ved at være og myggespray eller ved at tilbyde beskyttelse fra andre skadedyr eller solen. Planlægge din køkkenhave for optimal vækst ved at plante disse grøntsager ved siden af hinanden.

Ærter, majs, Squash

Ærter, majs og squash er kendt som de "tre søstre" Hvornår plantet sammen. Alle disse grøntsager er gavnlige hinanden i en eller anden måde. Majs fungerer som en støtte for pea vinstokke, der vokser høje. Ærterne derefter returnere meget tiltrængte kvælstof til den jord, der er nødvendige for voksende produktive majs. Majs er lækker til både mennesker og dyr. Beskytte din majs ved plantning squash omkring det i en cirkel. Squash er vinstokke naturligvis stikkende. Disse pokey pigge afskrække egern og andre dyr fra at komme til majs, klatre op stilken og flå ørerne.

Basilikum

Basil er en god følgesvend anlæg til både tomater og peberfrugter. Nogle gartnere tror, at dyrkning af disse planter sammen forbedre smagen af peber og tomater. Basilikum holder også nogle irriterende insekter fra at spise frugten og bladene af planterne. Den fordel, at basilikum modtager hvis at de højere tomat og peber planter giver skygge for basilikum under de hotteste dele af dagen.

Bønner og gulerødder

Bønner og gulerødder arbejde godt sammen i denne gulerødder absorbere det kvælstof, der er i bønnerne. Også gulerødder er køligere vejr grøntsager og modne tidligere end bønner. Plante gulerødderne på et passende tidspunkt for din havearbejde zone. Plante bønner på et passende tidspunkt for din zone lige langs side gulerødder. Som gulerødder modne, høst dem som de er klar. Dette hjælper også du spare plads i din have, hvis du ikke har en masse plads til at arbejde med. Bønner også vokse godt med andre rodfrugter som roer og radiser, som også modne tidligere i sæsonen.

Broccoli

Broccoli har flere følgesvend anlæg. Mange krydderurter såsom rosmarin, dild og salvie holde insekter væk fra broccoli. Plante bush bønner, selleri, løg, tomater og agurker blandt broccoli planter. Dette er en pladsbesparende idé såvel som gavn for grøntsager. Disse grøntsager har forbedret smag når de plantes i nærheden af hinanden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com