Hvad hedder en Backless sofaen?

January 6

Hvad hedder en Backless sofaen?

Ideel til et mindre rum, såsom et soveværelse eller entre, en backless sofaen er en stil, der kommer i alle forskellige former. Fælles for hele verden, de varierer lidt fra region til region og har forskellige navne, afhængigt af de mindre forskelle mellem dem og deres oprindelse. Hjem indretning og møbler butikker bære ofte en bred vifte af backless sofaen modeller, såsom chaiselonger og daybeds.

Divan detaljer

En divan er en type af backless sofa, som opstod i Persien før han bliver populær med bohemians i 1700-tallet. Bestående af en lang madras-lignende sæde, sidder den enten direkte på jorden eller på en palet type ramme ved siden af en mur. For ekstra komfort er puder hobede sig op til at støtte sitter.

Recamier og Chaise Lounge til afslapning

En chaise lounge, oprindeligt "chaise longue" på fransk, betydning "lang stol," er en én-armet sofa med en meget lav, minimal tilbage, halvt tilbage eller ingen tilbage på alle. En favorit i den franske domstol, chaise lounger bruges nu ofte i soveværelser eller dressing værelser, giver et sted at hvile og slappe af. En recamier er en bestemt type af chaise lounge, der har to arme, en på hver side, men ingen tilbage.

Besvimelse sofaen til besvimelse kvinder

Besvimelse sofaen blev udviklet i den victorianske æra til at hjælpe genoplive damer, der var tilbøjelige til besvimelse på grund af deres stramme korsetter. Med damer ude af stand til at trække vejret naturligt, var nogen anstrengelse forpligtet til at få dem til at føle sig svimle. Besvimelse sofaer ville være placeret øverst i hver trappe at komme på. Ligner en chaise lounge, sofaen har en hævet arm til den ene side, ofte skrå for kvinder til at læne sig tilbage på.

Daybed Decor

Den victorianske daybed var større end en chaise lounge og ofte havde våben eller endda en lille tilbage. Versioner af daybeds gå tilbage i oldtidens Grækenland, Rom og Egypten under gange når tilbagelænet var en fælles holdning i sociale indstillinger. Moderne design, gøre især fra 1950erne fremefter, ofte væk med armene og ryggen for en simpel moderne look. Generelt mere funktionelle ud end en dekorativ chaiselong, daybed bygger bro mellem sofa og seng.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com