Hvad hen til affodre Turf Svingel græs

October 4

Svingel græs er en cool-sæson græstørv, der almindeligvis dyrkes i de nordlige dele af USA. Denne græs type er værdsat for sin evne til at vokse godt i skygge. Svingel græs bør imidlertid den rigtige type befrugte på det rigtige tidspunkt for optimal vækst.

Jord Test

Foretage en jord test for at lære, hvad jorden mangler, ifølge havearbejde forfatter Walter Reeves. En jord test afgør også, hvis din jord er i den korrekte Svingel græs pH vifte af 6,5 til 7,0, ifølge North Carolina State University. Indsamle 1/2 kop af jord i hver af 10 forskellige områder af plænen. Hæld jorden i en spand. Bland jorden og sende 1/2 kop til lokale kooperativ udvidelse kontor. Kooperativ udvidelse office mails tilbage de resultater og henstillinger, gødning.

Regel-of-Thumb gødning

Gartnere, der ikke tester deres jord kan bruge en regel-of-thumb metode til gødskning. Anvende 5 lbs. gødning med en NPK beløb af 10-10-10 pr. 1.000 kvadratfod på Feb 15, som foreslået af North Caroline State University. Denne afbalanceret gødning giver Svingel græs med næringsstoffer støtte sund vækst og sin grønne farve. Vente på græsplænen grøn før anvendelse af gødning. Hvis græsplænen er stadig sovende i februar, vente et par uger.

Hvordan til at befrugte

Gøde din græsplæne ved at hælde halvdelen af den anbefalede mængde gødning i en roterende sprederen. Skubbe den rotary spredes horisontalt over plæneområdet. Anvende anden halvdel lodret, således at du opnå en jævn dækning. Vælge en dag, der ikke er for varmt til at anvende din gødning og undgå at anvende gødning til vand-understregede græsplæner. Vand græsplænen efter anvender gødningen, så næringsstoffer og synker ned i jorden.

Frekvens

Gøde plænen Svingel igen på 15 september med en gødning med en NPK beløb af 10-10-10 pr. 1.000 kvadratfod, som anbefalet af North Carolina State University. Anvende en tredje gødning ansøgning på November 15. Brug 10 lbs. gødning med en NPK beløb af 10-10-10 pr. 1.000 kvadratfod. Dette fald gødning ansøgning er den allervigtigste af året, ifølge North Carolina State University. Det hjælper Svingel rødder vokser under barske vintervejr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com