Hvad herbicid brug i efteråret for ukrudt sprøjtning

June 10

Hvad herbicid brug i efteråret for ukrudt sprøjtning

Ukrudtsbekæmpelse i græsplænen og landskab kan være en året rundt akkord, men waging krig mod uønsket vegetation behøver ikke at være et fuldtidsjob. Behandle plæne eller haven for ukrudt i efteråret at få en hoppe på slaget, før nye ukrudt får en chance for at opdrætte deres grimme hoveder i foråret. Sprøjte for ukrudt i efteråret er effektiv på flerårigt ukrudt som mælkebøtter og ivy og enårige henbit og fuglegræs. Herbicider holde nye ukrudt fra at spire eller dræbe dem blankt, at reducere antallet af ukrudt, der plager haven i foråret.

Herbicider og Sprayer typer

Pre emergent herbicider er designet til at holde ukrudt fra at spire. Post emergent herbicider er designet til at dræbe ukrudt, der allerede har spiret og er aktivt voksende. Herbicider kan være flydende eller granulat. Flydende herbicider anvendes med håndholdt sprøjter, pumpe sprøjter, rygsæk sprøjter eller afmålt beløb i spray flasker, som de tillægger en haveslange. Spraymønster på de fleste enheder kan justeres fra en bred, let tåge til en koncentreret, tyndere stream, afhængigt af om du sprøjtning en enkelt ukrudtsplante ad gangen eller en stor plet af ukrudt. Undgå sprøjtning herbicider på blæsende dage, når kemiske kan drive at ønskeligt planter.

Pre Emergent herbicider

Herbicider er formuleret til at styre specifikke typer af ukrudt og kan være begrænset til brug på plæner eller opføres som passer til både græsplæne og haven. Herbicider er generelt ikke hensigtsmæssigt at bruge i aktivt voksende køkkenhaver. Pre emergent herbicider anvendes bedst efter eksisterende ukrudt er fjernet. Sprøjtning i efteråret kontrol vinter årlige ukrudt. At forsinke eller sprøjtning igen i slutningen af vinteren styrer flerårig og sommer årlige ukrudt. Pre emergent herbicider passende for landskaber omfatter produkter, der indeholder dithiopyr, isoxaben, napropamide, metolachlor, oxadiazon og trifluralin. Disse produkter kontrollere de fleste skvattet årlige græs og bredbladet ukrudt som mælkebøtter. Etiketten skal give doseringen og timing og liste som ukrudt er kontrolleret af produktet.

Post Emergent herbicider

Sprøjtning post emergent herbicider på ukrudt stadig i live i efteråret forhindrer dem i spredning eller indstilling af frø, der kan spire i foråret. Selv om ingen herbicider kan anbefales for etableret ukrudt i aktivt voksende køkkenhaver, kan være anvendt herbicider i græsplæner og landskaber. Herbicider egnet til kontrollerende voksende ukrudt omfatter dithiopyr, fluazifop, glyphosat, fed olie, triclopyr, pelargonic og glyphosat. Mange post emergent herbicider f.eks glyphosat dræbe systemisk som kemiske optages gennem bladene og dæmme op for og gør sin vej til rødderne. Skvattet græsser kan sprayes i tidligt efterår, men de er vanskeligere at kontrollere.

Overvejelser

Bruger den samme weed kontrol produkt, hver gang du sprøjte plænen eller haven kan undertiden resultere i ukrudt tilpasning eller blive resistente over for kemiske. Ifølge University of California i Davis Statewide integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program hjemmeside, er stive rajgræs, behårede Bakkestjerne og horseweed blevet resistente overfor glyphosat i nogle vinmarker og frugtplantager. Da andre typer af ukrudt kan også udvikle resistens, bør du skifte weed kontrol produkter eller bruge produkter formuleret med en kombination af kemikalier såsom isoxaben og trifluralin eller oxyfluorfen og pendimethalin.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com