Hvad hjælper jordbær Bloom?

October 13

Hvad hjælper jordbær Bloom?

Der er tre grundlæggende typer af jordbær planter, juni-ribber, dag-neutrale og nogensinde-bærere. Juni-bærere er nogle af de mest produktive jordbær; de har et stort udbytte i foråret eller forsommeren. Dag-neutrale og stadigt ihændehaverne producere bær i ryk fra foråret til at falde.

Plantning Site

Når du vælger et websted til at plante dine jordbær, dens nyttigt at vide, hvad slags planter voksede på webstedet i de foregående år. Jordbær er meget modtagelige for verticillium visnesyge og bør ikke plantes hvor kartofler, tomater, auberginer og peber var tidligere sengs. Jordbær vokser bedst i frugtbar jord med pH spænder mellem 5.7 og 6.5. En anden ting at overveje når du vælger en plantning site, er, hvor mange timer i solen området får. Ideelt skal jordbær på mindst seks timer af direkte sollys hver dag til at fremme god frugt.

Bioklip

Jorddækning med halm eller fyrrenåle hjælper med at holde jorden fugtig og holde ukrudtet under kontrol i din jordbær senge. Bruge 3 til 4 inches af halm eller 4 til 5 inches af fyrrenåle langs rækkerne-barkflis jordbær senge. Check under muld lejlighedsvis at sørge for, at jorden ikke er ved at blive vandlidende.

Gødskning

Jordbær er bedst med en afbalanceret gødning af 1 lb. 10-10-10 gødning pr. 100 kvadratfod af jord. Gødning skal blandes jorden før plantning, og jordbær bliver nødt til at blive befrugtet igen i efteråret. Ammonium sulfat er også anbefales til jordbær med en hastighed på 3/4 lb af 21-0-0 pr. 100 kvadratfod af jord. Tilføje for meget gødning kan resultere i produktionen af løv, som påvirker frugt udbytte.

Renovering

Efter den sidste høst er det tid til at renovere din jordbær planter af klipning off toppen af planterne. Pas på ikke at beskadige kronerne. Renovere bidrager til at gøre planterne mindre modtagelig for sygdom og også fremme ny vækst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com