Hvad hvis en Kenmore tørretumbler vil ikke bo på efter parameteren er frigivet?

June 4

En Kenmore tørretumbler der ikke vil bo på, efter sin switch er frigivet, har sandsynligvis en defekt komponent eller elektrisk forbindelse. Selv om parameteren start kan være, hvad der forårsager tørretumbler funktionsfejl, er der andre dele, bør du også tjekke, computerlågets skydeknap og termisk sikring. Sjældent kræver løsning til et problem relateret til parameteren start tørretumbler udskiftning.

Dårlig Start Switch

Det er ikke usædvanligt for parameteren start på en Kenmore tørretumbler mislykkes over tid. Afhængig af alder og mængden af brug, kan tørretumbler skifte ledninger ætse eller komme løs, hvilket kan føre til forstyrrelser i tørretumblerens drift. Teste kontinuitet i kontakten med en multi tester, eller multimeter, tilgængelig fra apparatet butikker eller online. Hvis parameteren undlader at registrere en spænding læsning eller er meget svag og tæt på nul, din tørretumbler har brug for en ny kontakt.

Aktiveret termisk sikring

Den termiske fuse er en sikkerhedsmekanisme, der aktiverer hvis din Kenmore tørretumbler overophedes. Når den termiske fuse blæser, afbryder det strømmen til tørretumbler til at forhindre, at en brand starter. Når blæst, tørretumbleren vil ikke fungere på fuld kapacitet, og du kan mærke at det starter, men stopper for tidligt efter parameteren start er frigivet. Da du ikke kan nulstille switch, skal du udskifte den for at gendanne din tørretumbler fuld drift.

Beskadigede dørkontakt

Inspicere dørkontakt på den indvendige ramme i din Kenmore tørretumbler for at sikre det fungerer korrekt. Dette er en lås, der sikrer, at døren forbliver lukket mens den tørretumbler kører. Hvis du åbner døren, tumbling de tørretumbler stop til at forhindre dig i at nå inde mens tromlen. Hvis låget skifte pauser, kan tørretumbleren i første omgang slå til; men når parameteren start er frigivet, det slukker. Tryk på dørkontakt med fingeren og lytte til en klikkende lyd, når du slipper den. Hvis du hører ingen lyd, skifte ud den defekt switch.

Udløst Circuit Breaker

Din Kenmore elektrisk tøj tørretumbler strømkilde er kontrolleret af to separate afbrydere. Én breaker understøtter tromlen, mens den anden fastholder elforsyning til varmelegemet. Hvis din tørretumbler starter når du trykker på knappen, men begge afbrydere tur snart efter du tager din finger ud start skifte, der er enten et problem med din tørretumbler elektriske ledninger, eller stikkontakten er beskadiget. Afmonterer tørretumbleren og derefter tilslutte et andet apparat til den samme stikkontakt. Hvis når du tænder det, det også mister magten, skal du kontakte en elektriker for at reparere outlet. Men hvis apparatet tændes og forbliver tændt, kontakt en tørretumbler tekniker til at inspicere din maskine. Han vil være i stand til at foretage fejlfinding og diagnosticere tørretumbler er elektrisk problem, så du kan foretage den nødvendige reparation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com