Hvad hvis en ovn løber tør for olie?

December 2

Hvad hvis en ovn løber tør for olie?

En ovn, der er løbet tør for olie kan genaktiveres ved blødning brændstof linje, der forbinder olie-brænder. Som brændstof løber ud, suger ovnen ilt ind i ovnen, som gør at genstarte ovnen problematisk filter og brændstof linje. En ovn viser normalt en grøn blinkende lys, hvis spærreventil er blevet udløst. Når du har en ny forsyning af brændselsolie på hånden, er du klar til at begynde processen med fyres op af ovnen og få dit hjem varm og komfortabel.

Adgang til brændstof linje

Finde skruen for den bleeder, som ligger som regel af oliepumpe. Lås kæberne af en skruenøgle omkring skruen og løsne det. Spænd skruen tilbage på plads ved at dreje det mellem tommel- og pegefinger. Ikke spænd den ved hjælp af skruenøglen, som du får brug nogle slack på skruen for blødningen processen. Tilslut den ene ende af gummirør til brændstof linje og Placer anden enden i blænde af en plastik flaske eller en gryde. Du kan kontrollere anden enden af slangen under den blødende proces for at sikre ilt har ryddet fuldt ud fra linjen.

Nulstilling af ovnen

Ovnen reset-knappen er normalt findes på enhed controller. Knappen normalt har ordet "Reset" trykt på det og forventes at være grøn eller rød. Tryk på denne knap bør stoppe den grønne shut off lys blinker og aktivere blødningen processen. I nogle tilfælde kan du dog skal holde på "Nulstil" knappen nede i 30 sekunder for at nulstille ovnen. Dette starter ovnen pumpen arbejder. Skruen bleeder med din pegefinger og tommelfinger som du høre pumpen starter.

Blødning brændstof linje

Kontrollere plastflaske, som du skruer skruen for at se, hvis der kommer damp. Der vil sandsynligvis være en ujævn, skummende spytte som du løsne skruen. Dette er bærme af enhver brændstof stadig til stede i ovnen. Holde løsne det indtil det udligner og du har en lind strøm af damp uklarhed op plastflaske med ingen skummende brændstof.

Fyres op

Drej skruen tilbage på plads og sikkert stram ved hjælp af en skruenøgle. Du skal muligvis gentage processen et par gange at ilt er helt ryddet fra linjen. Når ilt er blevet ryddet fra brændstof linje, ovnen skulle fyre op som normalt. Du kan nu tilføje brændstof til ovnen og det skulle virke fint.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com