Hvad hvis jeg springe ætsning før maleriet konkrete?

November 13

Hvad hvis jeg springe ætsning før maleriet konkrete?

Maleriet er en måde at fikse op dit kedelig kælder, gårdhave eller veranda betongulv. Skjule plet efterladt efter reparation af en knæk eller blot tilføje farve til rummet med konkrete maling. Men konkrete er en vanskelig overflade at male medmindre det er ordentligt forberedt. Prep arbejde kan være tidskrævende, men forbereder overfladen korrekt vil sikre en langvarig finish.

Prep arbejde

Forberede maleri beton handler om at forbedre overfladen for at acceptere malingen. Maling overholder ikke frisk beton. Tillad beton hærde ved temperaturer på mindst 75 grader Fahrenheit i mindst 30 dage. Ren overfladen grundigt, at fjerne snavs, olie, fedt og andre stoffer, der kan forhindre malingen i fastholdelsen af betonen. Fyld huller og revner med en cement lappe sammensatte.

Ætsning

Ætsning overfladen af gulvet åbner porerne i betonen igen til at forbedre malingen fastholdelsen af beton, især på skinnende, glatte overflader, der kan frastøde malingen. Skudt sprængning og syre ætsning er de to metoder til almindeligt anvendt til at forberede maleri overfladen. Dog skud sprængning kræver særlig uddannelse og udstyr og overlades til professionelle. For syre ætsning, en muriatic (saltsyre) syre er fordelt på de konkrete og børstet på overfladen med et gulv maskine udstyret med nylogrit børste bruges til ætsning og derefter skylles væk. Hvis det gøres ordentligt, vil den ætsede beton lyst 80 - 100 sandkorn sandpapir.

Problemer

Ud over at skabe en ru overflade til maling til at overholde, syre ætsning fjerner salte fra overfladen og neutraliserer pH-niveau i de konkrete, faktorer, der forhindrer, at malingen klistrer til beton. Hvis du vælger at springe ætsning skridt før du anvender maling, malingen boble op, skræl eller flake off beton, især på glat færdigt overflader, forlader overfladen mere grimme end før du malet.

Forholdsregler

Bære beskyttelsesudstyr, når syre radering din betongulv. Ætsning er normalt en to-person drift med én person anvender syre og den anden arbejder gulv maskine. Arbejde i 150-square-foot sektioner, skylning i afsnit grundigt med vand efterfulgt af en neutralizer og mere vand. Den syre er ætsende til aluminium og lakeret metal. Beskytte aluminium døre og andre metalgenstande ved ætsning. Give ordet til at tørre helt, før maleri, venter et par dage hvis det er nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com