Hvad indretning du parrer med blå-grå vægge?

September 4

Hvad indretning du parrer med blå-grå vægge?

Blå-grå er en farve, du kan anvende til ethvert rum i dit hjem, fra dit soveværelse til din stue eller spisestue. Det er bedst beskrives som grå med en nuance af blå og fås i forskellige nuancer afhængigt af maling fabrikanten. Den bedste måde at vælge udsmykning et værelse med blå-grå vægge er at vælge dekorationer baseret på farver, der fungerer godt med blå-grå.

Tekstiler

Dekorere med tekstiler i farver, der går godt med blå-grå. Oprette en monokromatisk ordningen ved at dekorere med bad og skål håndklæder, dækketøj, badeforhæng, lagner, pudebetræk, tæpper, dyner og sengetæpper i forskellige nuancer af blå og/eller grå. Ligeledes, bruge en komplementære farve, eller farve direkte overfor blå på farvehjulet, ved at tilføje popper orange i de bløde møbler, som du bruger. Boligtekstiler i neutralt farver som hvid og beige er også passende.

Møbler

Nogen form for møbler stil vil gå godt med vægge malet i blå-grå, så tag finish af møblerne i betragtning. Møbler malet hvid eller sort eller med en naturlig træ finish ville matche blå-grå vægge. Krom-finish møbler og akryl møbler også passer godt i et rum med blå-grå vægge. Bortset fra at tilføje en pop af farve med din bløde møbler, kan du tilføje en pop af farve med møbler, ligesom en stol, skrivebord eller sofabord malet orange eller i hvilken som helst nuance af blå.

Tilbehør

Pynt med et spejl eller spejle i et rum med blå-grå vægge så at lyset afspejler off spejlet og tilføjer lysstyrke til rummet. Dette er vigtigt i et rum med blå-grå vægge, fordi farven kan til tider være trist og dystert, især hvis det er en mørkere nuance af blå-grå. Andre former for tilbehør, der går med blå-grå væggene er hvide, sorte eller forsølvet billedrammer, vævede kurve, træ skåle, klare blå dekorative glasflasker eller vaser, en skål fuld af appelsiner og illustrationer med hvide eller sorte rammer, der vil skille sig ud mod blå-grå vægge.

Planter

Dekorere et værelse med planter og blomster i farver, der går godt med blå-grå vægge. Nogle af de blomster, som du kan dekorere med er blå hortensiaer, hvide orkideer, eller hvid eller orange krysantemum eller tulipaner. Grønne planter Se altid godt ud i et rum uanset hvad farve dine vægge er. Derfor omfatte grønne potteplanter, som palmer, i dit design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com