Hvad ingredienser er i vand skyllemiddel?

December 11

Hvad ingredienser er i vand skyllemiddel?

Mange afkalker brugere kender erstatter afkalker pellets med jævne mellemrum. Nogle kan undre sig over, hvad der er i de piller, der hjælper til at blødgøre og fjerne mineraler fra vand til husholdningsbrug.

Funktion

Natriumchlorid, også kendt som salt, er princippet ingrediens i Afkalkningsanlæg. Når vandet i enheden passerer gennem de salt granulat, brydes de molekylære obligationer mellem vand og mineraler. Mineralerne er filtreret ud og erstattet af natrium klorid i den vand til husholdningsbrug. Der er tre hovedtyper af afkalker salte: rock, solar og fordampede.

Rock

Stensalt er en type af salt, der kan findes i Vandblødgøringsapparater, selvom det er den mindst gunstige salt til at bruge. Stensalt er høstet fra underjordiske saltminer og er ikke så vandopløselige som andre muligheder. Da stensalt ikke opløses i vand blødgørere, ikke en effektiv job for at fjerne andre mineraler fra vand.

Solar

Solar salt er lavet af salt havvand, der har været fordampet væk for at efterlade kun salt korn. Fordi solar salt er mere opløselige end stensalt, anbefaler mange afkalker installation virksomheder det til boliger med moderat til hårdt vand.

Fordampet

Fordampet salt er mineret fra underjordiske kilder og overladt til tørre for at fjerne alle vandindhold. Fordi fordampet salt er de mest vandopløselige skyllemiddel, anbefales det normalt for boliger, der har meget hårdt vand.

Urenheder

Afkalker salte kan nogle gange indeholde urenheder som metal, støv og snavs afhentet i løbet af minedrift og fremstillingsprocesser. Disse urenheder er som regel fjernes under vand skyllemiddel filtrering proces.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com