Hvad kaldes lavendel roser?

May 1

Lavendel roser er værdsat for deres sjældne farve. De anses for at være den mest passende erstatning for uopnåelige true blue rose. Alle roser overbringe deres egne betydninger, og lavendel rose bærer betydelig beskeder.

Betydning

De primære symboler af en lavendel rose er fortryllelse, mysterium eller kærlighed ved første blik. Som den nærmeste levende i forhold til den undvigende blå rose dele lavendel roser også nogle konsekvenser bag en blå rose, nemlig undren og umulighed. Lilla er farven på royalty, og som sådan en giveren af lavendel roser formidler hengivenhed til modtageren.

Sorter

Lavendel roser er tilgængelige som hybrid te roser, lactuella og grandiflora roser. Hybrid te roser er hybrider lavet af krydse hybrid evig roser med te roser; disse blomstrer der oftest bruges af blomsterhandlere i snit ordninger. Lactuella roser er hybrider lavet af krydsning hybrid te roser og polyanthas roser; de nuværende klynger af to til tre blomstrer på kompakt buske. Grandiflora roser er hybrider lavet af passage lactuella roser og hybrid te roser; enkelt blomstrer på længere stilke er Karakteristik af grandiflora roser.

Bloom farver

Lavendel roser er tilgængelig i en bred vifte af nuancer. "Barbra Streisand" er en hybrid tea steg med en rig lavendel farve. "World War II Memorial" hybrid te rose er blød hvid og blandet med lavendel. Blomstrer i lactuella "Fjern trommer" præsentere tan farver vask til orkidé pink. Den grandiflora "duftende Blommers" kronblade er blandet fra lys til mørk lavendel.

Bruger

Lavendel roser er almindeligt valgt for deres romantiske betydninger. Brude bruge dem i bryllup buketter. En mand vil sende sig hen til en kvinde til at angive han har forelsket sig i. Lavendel roser kan også sendes til kandidater, at sige "Tillykke" og at betegne stolthed i deres resultater.

Tilgængelighed

Lavendel roser kan bestilles fra blomsterbinder eller online. Blomster bestilles online kan være tilgængelige for omgående på verdensplan levering, mens en Blomsterhandler kan have brug for en dag eller to til at opnå blomstrer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com