Hvad kan bruges til at holde andre hunde fra at komme Under min kæde Link hegnet?

July 31

Hvad kan bruges til at holde andre hunde fra at komme Under min kæde Link hegnet?

Grave-proofing din kæde link hegnet mod canine ubudne gæster er vigtigt for sikkerheden for alle børn eller kæledyr lever inde i indhegnet værftet. Gravning af strejfer eller nabo hunde er også grimme, og hvis de gør det gennem de kan forårsage skader på din græsplæne, blomsterbede og haver. De kan også forlade telekort spredt omkring, det er ikke sjovt at skrabe off dine sko.

Metoden armeringsjern

Lidt arbejdskrævende, denne metode er grundige nok til at arbejde som en langsigtet løsning. Tråd en lang stykke armeringsjern, omkring 6 fod, gennem nederst golfbane af hegnet wire, centrering det mellem indlæg at tilføje stivhed til kæde link. Tråd omkring fire jævnt fordelte 3-fods sektioner af armeringsjern lodret mellem stolperne. To center stykkerne bør falde bag den vandrette linje. De bør være hamret 2 fod i jorden, med de resterende mund er gevind gennem kæde link. For ekstra sikkerhed, bruge armeringsjern ledning til at sikre kæde link til det i armeringsjern. Gentag for hver sektion af hegnet.

Telt Stakes

Som en spot behandling for områder, der er almindeligt gravet ud, brug telt stakes. Vælg god kvalitet, robust stakes. Tillægger kæde link toppen af telt spil sikkert, derefter køre den ned i jorden, som det vil gå. Gentag hver 3 eller 4 inches.

Mursten og sten

Hober sig store sten eller mursten langs bunden af din kæde link hegnet er nok til at afskrække nogle hunde. Det er helt sikkert mindre tidskrævende, og værd en prøve før du investerer i andre metoder. Plads klipper i træk og tæt sammen. Vælg store, tunge sten for de bedste resultater. Konkrete mursten arbejde bedre for større hunde som de er tungere. Hvis du bruger huset mursten kan du har brug for et større antal til at afskrække gravemaskiner. Begrave sten eller mursten et par inches virker endnu bedre.

Hønsenet

Bruge hønsenet til linje i bunden af hegnet. Med skarpe kanter pegede ned og ud, lægger det til de nederste par inches af kæde link hegnet, så lå det på jorden strækker sig ca 2 fødder fra hegnet. Hvis det er nødvendigt, "pin" det til jorden på de ydre kanter ved hjælp af store hæfteklammer eller tunge wire bøjet til en U form. Hunde afskrækkes fra at grave af fornemmelsen af hønsenet.

Hegnet Installation

Hvis du bare sætter op en kæde link hegnet og du har mistanke om et problem med grave hunde, overveje at begrave hegnet op til 2 fod i jorden. Grave en grøft langs din hegnet linje, installere hegnet, så tilbage fyld. Mens det ikke altid afskrække grave, sikrer det, at du vil holde hunde på deres respektive sider af hegnet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com