Hvad kan bruges til Shredder smøremiddel?

August 19

Hvad kan bruges til Shredder smøremiddel?

Papir fliskværne, især cross-cut kompostkværne, bør smøres jævnligt. En tommelfingerregel er at smøre en cross-cut shredder for hver halve time af shredding tid, og en stribe shredder for hver to timer makulering tid. Ved hjælp af shredder olie er sikreste, selv om der er andre muligheder.

Forebyggelse/løsning

Den makulering mekanisme i en shredder samler støv og sediment fra papir. Over tid, at støvet bliver pakket ned. Hvis maskinen er olieret regelmæssigt, det bryder op støvet og tillader skærhoveder kan bevæge sig frit, og det holder vingerne skarpe. Det er muligt at brænde op en shredder motor ved at undlade at smøre den.

Indstillinger

Den første mulighed for smøre et papir shredder er speciale shredder olie. Det koster $3-$5 for en 12-ounce flaske.

Nogle producenter kan tillade brug af vegetabilsk olie, men sørg for at du først læse instruktionsbogen, fordi du bruger den forkerte olie vil ugyldiggøre garantier. Symaskine olie er en støv-frastødende, letvægts olie, som nogle brugere anbefaler. Kører et ark bagepapir gennem shredder virker også. WD-40 smøremiddel anbefales ikke.

Overvejelser

En måde at korrekt smøre en shredder er at sætte olien direkte på vingerne. Men den nemmeste måde er at droppe flere zigzag linjer af smøremiddel på et stykke papir, derefter køre siden gennem shredder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com