Hvad kan du bruge til at dukke op igen en Cement verandaen?

May 12

Hvad kan du bruge til at dukke op igen en Cement verandaen?

Din front veranda er en af de første indtryk dine gæster har i dit hjem. Hvis din veranda er en kedelig, grå betonplade, kan du være klar til at give det en ansigtsløftning. En konkret resurfacing stof er tilstrækkelig til at dække mindre revner, giver en glat overflade. Men for at tilføje mere farve og design til din forstuen, overveje andre resurfacing muligheder, der skaber udseende af fliser, natursten eller træ.

Resurfacing sammensatte

En grundlæggende konkrete resurfacing stof anvendes til din eksisterende veranda dækker revner og ufuldkommenheder, at skabe en fornyet beton look. Sammensat kan kun bruges på overflader, der er strukturelt lyd. En integreret farve, tilføjes den resurfacing sammensatte giver det en mere dekorative look. Hvis du foretrækker, skal du anvende en konkret plet over overfladen før forsegling det. Forsegling veranda med en åndbar konkret sealer reducerer muligheden for skader fra forvitring.

Konkrete farvning

En front veranda, der er i god stand med ingen strukturelle skader kan være dækket af konkrete farvning. Denne resurfacing revitaliserer beton ved at anvende farve på den eksisterende overflade. Syre-baserede pletten trænger den porøse cement, producerer neutrale toner i brune, terrakotta eller lys blå-grøn. Pletten opretter gennemskinneligt, brogede udseende ligner marmor, natursten eller træ. Fordi pletten trænger overfladen, vil det ikke chip eller skalle af. Vandbaseret pletter er tilgængelige i en bredere vifte af farver, der producerer mere intense toner. De vandbaserede pletter oprette farver, der er uigennemsigtig og mere ensartet. En anvendelse af en overflade sealer velegnet til udendørs brug beskytter den farvede veranda.

Konkrete Overlay

En konkret overlay gør det muligt at dække kedelig cement overfladen af en veranda. Som med andre resurfacing procedurer skal den betonplade være forsvarlig. En stemplet overlay kopierer udseendet af naturlige sten, mursten, skifer eller træ planker. Farve kan føjes til overlay som supplement til farverne i dit hjem. En overlejring vil tilføje så meget som ¾ tommer til niveauet af din veranda.

Sikringsanlæg fliser

Sikringsanlæg fliser er en enkel løsning til at give din konkrete veranda en ansigtsløftning. Fliserne kommer i en bred vifte af stilarter og designs, herunder porcelæn fliser, skifer, sten og træ ser ud. Der kræves ingen forberedelse af overfladen. Sikringsanlæg fliserne er lagt direkte på beton veranda overflade uden brug af lim eller injektionsmørtel. De kan skæres med håndsav eller puslespil til at passe omkring indlæg. Strips er føjet til de udvendige kanter for et professionelt udseende. Når fliserne er på plads, dit job er afsluttet, og din veranda er klar til brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com