Hvad kan du få til at sætte Over din House Windows at overdøve solen?

March 27

Hvad kan du få til at sætte Over din House Windows at overdøve solen?

Uanset om du arbejder tredje Skift, ligesom at tage eftermiddag lur eller bare har et vindue, der lader i lidt for meget sol, kan du overdøve solen i en række forskellige måder. At holde lyse sollys ud af dit hus kan ikke kun hjælpe dig med at sove i løbet af dagen, kan det også gøre dit hus mere energi effektive. Sollys, der absorberes af traditionelle gardiner eller at strømme gennem et vindue kan opvarme dit hjem, at gøre din air conditioner arbejde hårdere.

Mørklægningsgardiner

Hvis du ønsker for at bevare et traditionelt udseende samtidig med at blokere for solen, gå med mørklægningsgardiner. De kommer i en bred vifte af farver og stilarter, og uanset hvad tid på dagen, mørklægningsgardiner typisk blokere ud 99.9% af solens lys og 100% af solens UV-stråler. Delvis mørklægningsgardiner, der blokerer for en mindre procentdel af solens lys, som 80%, er også tilgængelige. Derudover er de fleste mørklægningsgardiner normalt specielt designet til at give ekstra isolering til at holde dit hjem komfortabel i både om vinteren og om sommeren.

Blackout nuancer

Små vinduer eller en parret look, prøve blackout nuancer. Ligesom blackout gardiner, blackout nuancer overdøve det sollys, der kommer gennem din windows, men du hænge blackout nuancer inde i vindueskarmen og kan parre dem med traditionelle gardiner. Vælg nedefra eller oppefra nuancer, afhængigt af dine personlige præferencer. Blackout nuancer kommer i en vifte af farver men er typisk harmonika-stil.

Vinduet Film

For at overdøve sollys uden at ændre dit vindue behandlinger, skal du installere sort film på indersiden af dit vindue. En type privatliv vindue film, sort statisk-klamrer vindue film blokerer ca. 99% af UV-stråler og er typisk billigt. Selvom du kan hyre en professionel til at installere sorte statisk-klamrer vindue film på din windows, kan du også installere det selv. Bare husk at flade film for at fjerne luftbobler under anvendelse.

Andre løsninger

Hvis du er kort på kontant eller du er mindre end begejstret med idéen om at sætte noget inde i din windows, kan du stadig blokere sollyset. Placer en sol skærm eller andre sol-blokerende fortelt eller skygge på ydersiden af dit hus for at hjælpe med at fjerne lys. Solar skærme og andre udendørs sol problemløsere typisk overdøve omkring 80% af sollyset. Hvis du er super kort på kontanter og leder efter en hurtig løsning, dække et stykke pap af samme størrelse som vinduet med nogle aluminiumsfolie. Så tape stykket i vinduet med den reflekterende side ud. Det vil skære ud lyset og hjælpe med at holde dit hjem cool.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com