Hvad kan du fortælle mig om elektriske Baseboard varmeapparater?

November 25

Hvad kan du fortælle mig om elektriske Baseboard varmeapparater?

Elektrisk baseboard ovne er rumopvarmning, der er knyttet til bunden af din væg og give varme til individuelle værelser i dit hus. Du kan styre disse zonal varmeapparater enten ved hjælp af programmerbare termostater i hvert værelse eller en enkelt termostaten i dit hjem.

Funktion

Elektrisk baseboard ovne er varmeapparater, der har metal rør er omfattet af aluminium finner, der hjælper med overførslen af varme. Disse er omfattet af aluminium rør kører længden af baseboard varmelegeme kabinet og stråleformet varme. Derudover producerer varmelegeme varme ved at tage køligere luft ind i bunden af enheden og tillader luft, der opvarmes i varmer at stige ind i stuen. Disse typer af vandvarmere er en passende erstatning for centralvarmeanlæg, fordi de tilføje varme til værelser du vælger at besætte og giver dig mulighed for at varme værelser du ikke bruger, hvor du kan spare på energiomkostninger.

Beliggenhed

Områder under Vinduer er egnede steder for elektriske baseboard varmeapparater, som den varme luft produceret af varmelegeme hjælper med at afbalancere den kolde luft, der siver i gennem vinduerne. Desuden holde elektriske baseboard varmeapparater mindst 3/4 af en tomme over dit gulv, så kølig luft på gulvet kan blive trukket ind i ovnen. Ovnen bør passe stramt på din ydervæg at holde varm luft konvektion fra forekommende bag enheden, dermed varme din væg eller producerer støvpartikler på væggen.

Sikkerhed

Fordi elektriske baseboard varmeapparater indebærer ingen flamme eller kulilte, er disse enheder generelt sikre at bruge. Varmeapparater, der er solceller eller køre på en vedvarende elektricitet kilde er miljøvenlige så godt. Men holde gardiner, møbler eller andre elementer fra elektriske baseboard varmelegeme, som disse udgør en brandfare. Også, ikke Tillad elektriske ledninger til at drapere på tværs af baseboard varmeapparater.

Kvalitet

Elektrisk baseboard varmeapparater varierer i pris, med mindre dyre modeller potentielt er mere støjende og ikke så praktisk for at kontrollere temperaturen. Baseboard ovne er generelt mindre end $100. Når du søger efter en elektrisk baseboard varmelegeme, kigge efter dem med etiketter fra den nationale elektriske producentens Association, eller NEMA eller fra Underwriter's Laboratories eller UL. Disse organisationer certificere varmeapparater, med certificering beviser at varmeapparater opfylder en etableret standard for kvalitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com