Hvad kan du gøre ved termitter angribe levende træer?

October 13

Hvad kan du gøre ved termitter angribe levende træer?

Det meste af tiden, angribe termitter ikke levende planter. Fleste af underjordiske og drywood termite arter foretrækker bløde, fugtige, døde træ, der fra en levende træ. Men når et træ udvikler en sygdom eller andre svaghed, disse insekter kan bevæge sig i. Formosan underjordiske termitter, et relativt nyt til Nordamerika, arter er også mindre diskriminerende end andre arter, og vil fodre på levende træer. Heldigvis er der et par ting, der kan gøres for at modvirke termitter fra at angribe levende træer.

Underjordiske termitter

Nordamerikanske underjordiske termitter forbruge cellulose og lejlighedsvis feed på træer. Fleste af disse kolonier spiser kun døde træer eller de døde dele af levende træer. Disse skabninger reden i jorden og kommer ud for at angribe træ. Det er klogt at fjerne maden kilde ved at fjerne døde eller syge grene, men undgå at fjerne hele træet, da dette kan efterlade døde rødder i jorden. Undersøge træer regelmæssigt for at sikre de bo i godt helbred.

Drywood termitter

Drywood termitter lever indeni træet selv. De bygge kolonier i døde træet lemmer og kufferter, men forbruge ikke levende træ. En beslægtet type, dampwood termite, foretrækker fugtig, døde træ, men spiser stadig ikke den relativt fast træ af levende træer. Ethvert træ, der indeholder en koloni af drywood termitter er sandsynlig at blive syge eller delvist døde. At holde træer ved godt helbred og fjerne døde lemmer straks kan modvirke disse skabninger. I modsætning til underjordiske termitter bor disse arter ikke uden for træet, så slippe af kolonien skal udrydde angreb.

Formosan termitter

Formosan underjordiske termitter blev først introduceret til Nordamerika i den sidste halvdel af 1900-tallet. Disse skabninger stammer fra Sydøstasien, og er meget mere villige til at spise levende træ end deres amerikanske modparter. Formosan termitter kan hule ud hele træer og kan være svært at dræbe. Huller skal bores i en angrebne træ over jord linje. Så termiticide kan sprøjtes ind i hulrummet af termitter.

Agn

I områder, hvor termitkrigen skade træer er et stort problem, kan termite agn anvendes. Denne anti-termite behandling virker langsommere end konventionelle pesticider. Termitter bære det tilbage til kolonien og del agn med andre termitter. Til sidst, de fleste eller alle af kolonien dør.

Svampe skum

Ifølge United States Department of Agriculture, kan svampe skum være hensigtsmæssigt for at dræbe termitter inde træstammer og under barken. Denne svamp ikke frembyder nogen fare for insekter end termitter. Svampen vokser inde termitter organer, i sidste ende dræbe dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com