Hvad kan du plante i et drivhus?

August 17

Hvad kan du plante i et drivhus?

Et drivhus, ofte fremstillet af plast eller glas, er en struktur, der er beregnet til at simulere ideelle plantedyrkning betingelser i områder hvor planter ikke vil vokse optimalt på deres egne. Drivhuse opretholde normalt en højere temperatur og højere luftfugtighed end hvad er hyppigt fundet i den normale udendørs miljø i store dele af landet. Mens et drivhus ikke er det perfekte sted for hver plante til at vokse, er der mange planter, der kan drage fordel af drivhusgasser betingelser.

Avocado

Standard avocado træer kan være udfordrende over tid til et drivhus, da de kan vokse op til 20 fod bred og 50 fod høje, som de modnes. Men der er dværg avocado træer, der er særligt velegnet til drivhus vækst på grund af deres nedsat størrelse; Derudover kan de spirer frugt med mindre arbejde end deres fuld størrelse slægtninge. Dværg avocado sorter vokser mellem 12 og 15 fod høje og trives i den simulerede tropisk miljø, at et drivhus kan oprette.

Tomater

Tomater er blevet en fælles drivhus afgrøde, fordi de gør meget godt i de fremstillede miljø og kan give et stort antal af høj kvalitet tomater. Tomatplanter kan vokse op til 30 eller 40 fod over en 10-måneders vækstsæson. Drivhus tomater er normalt startet udenfor og transplanteret ind i et drivhus, når de begynder at modne. Denne proces kræver stor omhu at inspicere planterne, fordi en sygdom, der er bragt ind i drivhuset kan inficere og ødelægge en hel afgrøde.

Begonier

Begonier er nyttige til at dekorere dit drivhus med farvestrålende blomster af forskellige dufte. De er også meget fleksibel og typiske varmt og fugtigt drivhus miljø fungerer godt for begonia vækst. Avanceret drivhuse udnytte fluorescerende lys i at hjælpe planterne til at vokse og begonier reagerer godt på de fluorescerende stråler. Passe på ikke over vandet begonier eller sætte dem i for stort et pot for tidligt, da begge betingelser er især skadeligt for begonier og kan dræbe dem ud, før de kan begynde at trives.

Fersken træ

Fersken tendens til at have kortere rodsystemer, når de vokser i et drivhus, så de kræver hyppigere vanding for at holde dem godt ernæret. Du bliver nødt til at bestøve blomsterne dagligt af afstøvning dem let med en pensel, simulere udveksling af pollen normalt udført af vind, insekter og fugle. Fersken vokse godt i køligere drivhuse, men at øge luftfugtigheden periode bestøvning øger sandsynligheden for sund frugt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com