Hvad kan du sætte på hvide malede møbler at gøre det ser Antique?

February 25

Hvad kan du sætte på hvide malede møbler at gøre det ser Antique?

For mange er den klassiske, varme følelse i en antikke møbler stykke viser sig ønskeligt, men oplevelsen af afskalning ud kontanter til at købe en autentisk antik, ikke så meget. Hvis du elsker udseendet af antikke møbler, men skal stadig opererer inden for dit budget, vil crafting en faux antik sandsynligvis være din bedste satsning. I stedet for at tømme tegnebogen på de antikke butikker, gøre nogle Tilføjelser til dine nuværende møbler at give dem den fornemmelse, du ønsker.

Vintage Hardware

Den mest hurtig-- og ofte mindst dyre--ændringer du kan foretage møbler erstatter din nuværende moderne hardware. Fordi skuffen trækker og andre hardware gøre en umiddelbar visuel effekt, bytte dem ud med autentiske antikke eller look-alike tilføjelser vil give dine møbler en meget anderledes udseende. Mens faktiske antikke hardware kan blive dyrt, tilbyder mange virksomheder reproduktioner af disse stykker, vintage hardware, hvilket gør en swap ud overkommelig. Fordi hvid kan gå med et sortiment af metallisk ringetoner, kan du vælge sølv tone eller guld tone hardware uden frygt for farve sammenstød.

Alderspletter

Antikke møbler, vil mens ofte holdes i relativt god form, få nogle tegn på ældning. Disse ældre varemærker, brug en bøde-punkt permanent markør til at give dine møbler. Sparsomt tilføje nogle prikker eller linjer til det stykke, placere dem hvor indretningen ville sandsynligvis fået nogle tung brug, såsom armene på din stol eller på forsiden af din kommode skuffer. Tage en mindre-er-mere tilgang til at tilføje disse mærker for at sikre, at du ikke uforvarende skaber en kommode, der ser plaget med en udslæt. Hvis du ikke kan lide resultaterne af din spot tilføjelser, oprette en pasta af to dele bagepulver til en del vand og gnid det på området med en blød klud, polering off din markør mærker. Tørre området igen med en fugtig klud til at fjerne enhver opholde sig dette behandle blade.

Slidte steder

Som møbler aldre, bærer det. Kopiere denne udseendet af en lang og elskede livet ved at tilføje nogle slidte steder til dine møbler. Let ved hjælp af en 220-sandkorn sandpapir, sand omkring kanterne af din brik, fjerner nogle af hvid maling og gør det ser ud som om års brug har forladt det lidt slidt i kanterne. Med tilføjelsen af din mærker, ikke gå slibning skøre, men i stedet lave et par hudafskrabninger, træde et skridt tilbage og beundre til arbejde, så gør mere, hvis nødvendigt.

Antik glasur

At give dine møbler at lidt beskidt, alderen look, som er så almindelige af antikke stykker behøver ikke at kræve detalje maleri. I stedet blot anvende en antik glasur. Disse glasurer, markedsføres under et sortiment af mærker af en række førende maling udbydere, give straks din stykke den antikke føler du søger uden at kræve omhyggelige tilsætning og blanding af tan eller brun maling. Fordi dine møbler er allerede hvid, har du ikke male stykke før antik glasur. Den lyse hvide tone vil skabe en stærk base ved at placere din glasur, i modsætning til mørkere tonet træstykker, der ikke muligvis kontrast samt med din glasur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com