Hvad kan du Spray på buske at fjerne Skunk Spray lugt?

October 4

Hvad kan du Spray på buske at fjerne Skunk Spray lugt?

Duften en skunk efterlader når den bruger sine naturlige forsvar er umiskendelige, og når denne lugt har infiltreret din buske og græsplæne, det kan være svært at slippe af med. Heldigvis er der nogle sprays, du kan bruge til at dække over denne meget ubehagelige stank. Fra professionelle behandlinger til hjemmelavet retsmidler er der flere måder at holde din ejendom duftende frisk og holde ud den umiskendelige telefonkort i skunk.

Neutroleum-Alpha

Et middel til at slippe af skunk lugten i din buske er tilgængelig fra din lokale dyre- eller wildlife control kontor. Disse fagfolk har en maskering stof kaldet Neutroleum-Alpha, der neutraliserer lugt af stinkdyr. Desværre, du ikke vil finde det let tilgængelige i butikkerne, men det er en effektiv måde at slippe af med lugten. Det er et giftigt stof, der ikke bør anvendes på kæledyr eller på menneskers hud, så gælder det kun i godt ventilerede rum. Det er sikkert for dine planter, dog.

Store-købte retsmidler

Gå til din lokale haven forsyning eller hjem forbedring butik for at finde skunk odor masking produkter, der fungerer på samme måde Neutroleum-Alpha. Produkter såsom rense luften og Thornell Skunk-Off er ugiftige og bionedbrydeligt, og de fjerne skunk lugt fra græsplæne, buske og kæledyr. Du kan drys nogle af disse produkter på tværs af plænen, som nedbrydes til kvælstofgødning efter absorbere lugte, mens andre maskere lugt i spray form.

Hjem afhjælpe

Hvis du vil lave en batch af skunk lugt neutralizer for din hæk række, blande nogle fælles hjem produkter til at få arbejdet gjort. Bland 1 qt. af tre procent brintoverilte, 1/4 kop bagepulver og 1 tsk flydende sæbe. Spray blandingen på områderne, der øjeblikkeligt reducere eller eliminere skunk lugt. Dette materiale kan ikke blive gemt, så brug det helt eller fortyndes med vand flere gange, og derefter hælde det ned et afløb.

Stort område Spray

Hvis din intruder forlod sin hele din buske og græsplæne og du har et stort område at neutralisere lugt, skal du bruge et større parti af lugt remover for at ophæve lugt på kontakt. I en have sprøjte, Bland 1 gallon af hvid eddike med 1 kop nonfoaming sæbe. Flydende opvask sæbe virker også som en sæbe. Brug sprøjten i blød ned alle områder så lugt neutraliserer på kontakt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com