Hvad kan forårsage en GE Ice Maker at lække?

February 9

Din GE ice maker bør konvertere vand fra forsyningslinjerne til isterninger uden nogen overskydende vand forlader enheden. Men undertiden utætheder kan forekomme. Utætte kan forårsage vand at dryppe i gulvet i din fryser, forårsager en ark af is, der kan dække fødeemner eller tilstoppe afrimning afløb. Det kan også give vand ind i andre uønskede steder, som de placeringer, hvor du gemmer råvarer eller fersk kød. Der er flere ting, der kan forårsage din ice maker at lække.

Vandlinjen forbindelser

Det mest oplagte sted at begynde på udkig efter en lækage i din ice maker er forbindelser, hvor vandforsyningen linje kroge i selve enheden. Vand strømmer gennem en kobber rør under vasken eller et andet nærliggende vandkilde i køleskabet og i sidste ende sprøjter vand i ice cube skimmel bakker. De fleste GE køleskabe bruger skrueklemmer ender hvor du skrue flange møtrik over stikket og twist kobling, på samme måde at du slut et koaksialkabel til dit tv-apparat. Hvis linjen kører til ismaskinen ikke er sikkert fastgjort til enheden, kan vandet dryppe langsomt ud af linjen. Stramning eller erstatte begge ender af vandlinjen bør stoppe denne form for lækage.

Klemt linjer

Inspicere vand linjer fører til ice maker for klemt eller bøjet områder. En knivspids i vandlinjen kan forårsage bremsetryk at bygge når ventilen er aktiveret. Dette kan føre til at overfylde skuffen og en lækage i skraldespanden nedenfor. Pludselige byger af øget pres kan gøre vandet overskridelse påtænkte og ende op på det forkerte sted.

Vandventil

Vand indsugningsventilen i ismaskinen er designet til at automatisk åbne og Luk for at tillade vand ind i ismaskinen og vand dispenser. Denne ventil links den linje, der løber fra vasken til køleskabet til ismaskinen. Hvis ventilen er beskadiget eller ikke er installeret korrekt, kan den lække enten på forbindelsen til linjer eller gennem selve ventilen bolig selv. Check ventil for utætheder, da dette er et højt tryk sted hvor vandet let ville undslippe hvis der er en ufuldkommenhed i komponenten.

Afrimning afløb

Når automatiske afrimning system varmer og smelter isen vokser på Kølefladen, vandet drypper ind et dræn nedenfor og bæres væk til en gryde under apparatet for fordampning. Hvis afrimning vandafløb er revnet eller overløb, vandet varmer fordrevet vil dryppe ned i isen bin. En tilstoppet afrimning afløb kan også forårsage et bufferoverløb, der sender vandet i de friske fødevarer rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com