Hvad kan forårsage en House AC kompressor til har ingen magt?

December 28

De fleste indenlandske AC enheder er beskyttet af en separat hovedafbryder og det er ikke ualmindeligt for husejere til flip, eller slukke, breaker at forhindre enheden i at blive startet ved et uheld. Hvis en AC kompressor har tilsyneladende ingen magt, Kontroller at afbryder er tændt.

Circuit Breaker

Hvis tænde AC kompressor forårsager miniafbryderen til flip, kan det være at kredsløbet som kompressoren er tilsluttet er overbelastet, eller der er en fejl i ledninger eller kompressoren selv. Forsøge at tilslutte kompressoren i en anden stikkontakt.

Servicering

Hvis kompressoren ikke starter, afmonterer enheden, åbne det og tjekke for løs eller flossede ledninger eller tegn på afbrænding eller korrosion. Hvis du finder nogen, kompressoren skal muligvis servicering, især hvis det er mere end fem år gammel.

Kompressor Motor

Det kan være at kompressoren er beslaglagt eller kompressor motoren er brændt ud (dens viklinger er skadet uopretteligt). A undlade kompressor motoren er som regel vanskeligt at starte og støjende når det starter før det ikke helt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com