Hvad kan forårsage en vandvarmer til Kør Nonstop?

May 15

Hvad kan forårsage en vandvarmer til Kør Nonstop?

Når vejret bliver koldt vil du sandsynligvis ønsker at tænde dit hjem varmeapparater. Hvis du har en central varme system, har du luksus at lade systemkontrol temperaturen i hele huset for dig. Du indstiller termostaten, og den centrale enhed tændes og slukkes som den når de nedre og øvre tærskler for indstillingen, normalt ikke mere end 1 til 2 grader Fahrenheit apart. Men hvis din vandvarmer vil ikke slukke og kører hele tiden, systemet kunne oplever et problem, der kræver opmærksomhed.

Ekstrem kulde

En ting, der vil gøre din vandvarmer køre næsten nonstop er ekstrem kulde. Hvis det er usædvanligt koldt udenfor, kan varmer have ophold næsten hele tiden for at holde dit hus på den ønskede temperatur. Du kan sænke termostaten indstilling lidt for at hjælpe det ud, gør det slå mere, hvis du kan tåle det lavere niveau. Hvis den ekstreme kulde forårsager din vandvarmer til at køre hele tiden, er der ikke nødvendigvis et problem med systemet. Dette er, hvordan varmeren formodes for at svare til ekstreme temperaturer.

Temperaturindstillinger

Check at se, hvad din termostat er indstillet på. Du har muligvis valgt en temperatur, der er urimeligt høje. Hvis du har indstillet din vandvarmer til at varme huset til en meget høj temperatur, kan ovnen have til at arbejde uden stop for at nå dette niveau af varme eller i et forgæves forsøg på at opnå det. Prøv at sænke indstillingen til noget i 70 graders interval for det at arbejde normalt og spare dig penge på utility regninger. En indre temperatur på 68 grader om vinteren betragtes en økonomisk temperatur, selvom nogle mennesker ikke kan tåle temperaturer så cool.

Fan Switch

Der er forskellige indstillinger og parametre på en central termostat. Hvis du har system i "fan" tilstand, betyder det blæser fan vil køre hele tiden, selvom den varmeelementer eller brændere ikke er tændt for at give mere varme. Selv om der er ingen nye varme der genereres, fans vil stadig køre, gør det lyde som varmelegemet er stadig i gang. Prøv at indstille dit system til en automatisk indstilling, så blæseren vil afskære når det ikke opvarmning.

Forkert mellemstore udstyr

Dit varmesystem kan være for lille til dit hus. Størrelsen af en vandvarmer er målt i BTUs, eller britiske termiske enheder. Antallet af BTUs vedrører hvor meget opvarmning strøm systemet har. Hvis du har en enhed, der er for lille til dit hus firkant længde, varmetab eller andre faktorer, muligvis udstyret til at køre hele tiden for at opnå den temperatur, du har angivet.

Kanalen lækager og isolering

Varmetabet kan forårsage dit centrale varmelegeme til kører nonstop. Har du pauser i kanalsystemet under huset, kan meget af din varmen slipper ud i luften udenfor. Dårlig isolering kan også hurtigt frigive varme på ydersiden. Når dette sker, vil varmer have til at køre oftere, eller endda hele tiden, for at forsøge at varme i hjemmet. Det vil også resultere i meget højere utility regninger.

Udendørs enheden overvejelser

Din udendørs enheden kan have et problem, hvis systemet kører hele tiden. Hvis det snevejr, har måske en snedrive dannet langs siden af den udendørs enheden og det blokerer luftindtag. Vejret kunne have også iced op enheden og det kunne funktionssvigt som følge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com