Hvad kan forårsage en vaskemaskine til at sladre?

April 7

Vaskemaskiner har mange arbejder komponenter, der er nødvendige for driften. En af disse komponenter kan mislykkes, hvilket kan resultere i forskellige symptomer, herunder en hvinende lyd, når du kører maskinen. Hvis din vaskemaskine squeals under drift, skal du finde ud af årsagen, før du kan løse problemet.

For stor en belastning

Hvis du placerer alt for stor en belastning af vasketøj i vaskemaskinen, kan det forårsage vaskemaskine at komme ud af balance. Dette kan også ske hvis vaskemaskinen sidder ujævnt på gulvet. Med nogle skiver, kan dette forårsage maskine til at standse helt. På andre selv, kan det kun producere en hvinende lyd som ubalanceret vaskemaskinen forsøger at spinde. Stoppe skrigende ved at åbne vaskemaskinen og omfordele tøj inde. Du kan også kontrollere for at sikre vaskemaskinen sidder jævnt ved at placere en plan oven på den. Hvis det er ujævnt, placere pap eller træ under vaskemaskinen på den ene side at afstive det.

Stak Agitator

Alt for stor en belastning er ikke det eneste tøj problem, der kan forårsage en vaskemaskine til at sladre. Ærmer, bukseben og stropper på tøj kan også skabe et problem. Hvis nogen af disse elementer indhyllingsafstand den vaskemaskine omrører, er det muligt, at omrører kan blive hængende og stoppe spinning. Hvis dette sker, kan du høre en hvin, som omrører forsøger at spinde men er afskaaret herfra af tøj. Du kan stoppe skrigende af udpakning elementer fra omkring omrører.

Ødelagte eller beskadigede bælte

Mange vaskemaskiner er designet ved hjælp af bælter til Drej tandhjulene. Når disse bælter bryde eller bliver kan beskadiget, de stoppe gear fra spinning eller gnider mod andre komponenter, som kan producere en hvinende lyd. Hvis selen er spørgsmålet, skal det udskiftes. Du kan kontrollere bælte på en vaskemaskine ved at fjerne bagsiden af maskinen eller ved deponering maskinen ned på sin front og finde bæltet på bunden.

Mange komponenter

Alle vaskemaskiner har forskellige dele, så hvad kan være årsag din vaskemaskine til at sladre kan være noget specifikt til at mærke eller apparat. Det bedste sted at gå til oplysninger om din specifikke vaskemaskine er brugsanvisning til maskinen. Brugsanvisning til en vaskemaskine indeholder normalt et fejlfindingsafsnit, der viser de mulige problemer, herunder den skrigende eller knirkende af maskinen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com