Hvad kan forårsage en vaskemaskine vandpumpe til at brænde op?

September 9

En brækket eller funktionssvigt vaskemaskine pumpe vil forhindre det i at fjerne vand fra karret effektivt. Før bad pumpen er udskiftet med en ny, vil du ikke kunne bruge din vaskemaskine. Medmindre du er komfortabel reparation apparater, skal du muligvis kontakte en spændeskive servicetekniker til skifte ud den ikke-operationelle pumpe.

Funktion og placering

En vandpumpe kanaler vand og sæbe suds fra vaskebalje og styrker det i den skive afløb. De fleste vaskemaskiner har trisse mekanisme-type pumpe, der består af en arm, der bevæger sig op og ned for at presse vand ud af karret med støtte fra motoren. Pumpen ligger typisk i bunden af vaskemaskinen kabinet til den ene side af karret. En drain slangen forbinder pumpen til den ydre balje.

Alder

En vandpumpe kan virke med alderen. Pumpen er udsat for slid meget gerne andre komponenter på vaskemaskine, såsom motor og transmission. Når en pumpe slidt, kan det udvikle små huller, får det til at lække vand ind i skabet og i sidste ende under vaskemaskinen.

Overskydende brug

Ikke overraskende, jo mere du bruger din vaskemaskine, jo hurtigere dens komponenter forværres, og desværre, vandpumpe er ikke immun over for slid. Overskydende brug af din vaskemaskine kan forårsage trisse mekanisme til at stivne, at pumpe mere vanskeligt. Stivhed er ofte relateret til gentagen udsættelse for vand og sæberester, som kan ætse trisse arm og hæmmer dets bevægelse. Når en trisse mekanisme fryser, kan ikke det repareres.

Træsko

Snavs eller en tabt stykke tøj kan indtaste afløb linje og blive sammenflettet med vandpumpe. Hvis dette sker, vil trisse mekanisme have begrænset mobilitet indtil blokeringen er fjernet. Hvis tilstoppe går uopdaget, vil trisse fortsat fungere, trods blokeringen, indtil det endelig bryder og standser arbejdet helt. Hvis du hører klukkende eller skrigende lyde fra din vaskemaskine, åbne låget for at sikre, at dets afløb korrekt. Hvis vandet forbliver i karret, slukke maskinen og gennemgå din vaskemaskine manual for træsko fjernelse instruktioner.

Overvejelser

Vandpumpe afhænger vaskemaskines motor til at drive. Hvis motoren brænder, fungere pumpen ikke. Da motoren også gør vaskebalje spin, hvis vaskemaskinen hverken afløb eller spinder, måske motoren døde. Kontakt en spændeskive servicetekniker for at kontrollere og reparere din vaskemaskine.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com