Hvad kan forårsage min Kenmore vaskemaskine at gøre tøj lugter olie?

December 27

Hvad kan forårsage min Kenmore vaskemaskine at gøre tøj lugter olie?

Der er flere scenarier, hvor en Kenmore vaskemaskine ville gøre tøj lugter af olie. Et funktionssvigt transmission, kobling eller defekt gearkasse vil producere en olieagtig lugt, men ville også forlade olie utætheder under vaskemaskinen. En slidt omrører seal medfører også fedtet-duftende Tøjvask, men dette vil blive ledsaget af oliepletter på tøjet. Men hvis vaskemaskinen er producerer en olieagtig lugt med ingen pletter på vasketøjet eller gulvet, dette indsnævrer feltet til bare et par muligheder.

Vandtemperatur

Cool vandtemperaturen i Kenmore vaskemaskine kan forårsage hvidvaskede tøj til at lugte som olie. Traditionelt har tøj været vasket i meget varmt vand; producenter af nyere, mere energieffektive Kenmore modeller, såvel som andre højeffektiv vaskemaskine producenter, anbefaler dog brugen af koldt vand. Derudover oplyse energiselskaber som energi, strande, at koldt vand renser tøj så effektivt som varmt vand, hvilket har ført til et fald i brugen af varmt vand. Apparatet reparation site, "WasherHelp," advarer dog at koldt vand ikke bryde og fjerne fedt og olie, og dette kan forårsage fedtet lugt i tøj.

Vaskemidler

Vaskemidler kan også være en skyldige i at producere fedtet lugter i frisk vasket tøj. Flydende vaskemidler anbefales til brug i energieffektive vaskemaskiner. Også svar på miljøhensyn, har vaskemiddel fabrikanter ændret deres formuleringer for at udelukke barske ingredienser som blegemiddel. "WasherHelp," advarer dog at disse vaskeri produkter ikke er så stor succes med at fjerne olie under vaskeprocessen. Dette problem forværres af cool vandtemperaturer og forbrugere, der sparer på mængden vaskemiddel anvendes.

Fedtet oprustning

Resultatet af cool vandtemperaturer og mildere rengøringsmidler er en ophobning af olie og fedt i den maskine, der producerer fedtet lugter i vaskeriet. Fedt og olie kan tage mange former, lige fra automotive smøremidler til fedtet fødevarer til fedtet toiletartikler emner, og over en periode på tid, disse olier kan ophobes og bliver fanget i forskellige dele af maskinen, især i døren segl front-loading maskiner.

At fjerne fedtet lugter

For at fjerne fedtet lugten fra din Kenmore vaskemaskine, skal du køre en tom cyklus med varmt vand og et vaskemiddel, der indeholder blegemiddel for at fjerne fedt og olie fra apparatet. Dog være sikker på at bruge blegemiddel designet specielt til Tøjvask, i modsætning til ved hjælp af regelmæssig blegemiddel. Som et alternativ til at blege, anbefaler "WasherHelp" ved hjælp af en biologisk pulver vaskemiddel, soda krystaller eller en kop destilleret hvid eddike.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com