Hvad kan jeg bruge i stedet for gummi sikkerhedskopiering på et tæppe?

May 28

Hvad kan jeg bruge i stedet for gummi sikkerhedskopiering på et tæppe?

Gummi opbakning ofte brugt under område tæpper er en type af underlag eller pad udnyttet for dæmpning, beskyttelse af tæppe og gulv, lydabsorption og til at holde tæppet fra at flytte når gik på. For mange mennesker er gummi ikke altid det første valg, på grund af potential gulfarvning det årsagerne til vinylgulve, kemisk overfølsomhed og holdbarhed af produktet. Hvis du ønsker at undgå gummi, vælge fra flere alternativer på et hjem forbedring butik eller online.

Tæppe Pad Tape

Tæppe pad tape er en vare solgt i ruller og normalt omkring 2 inches lang. Der findes to former. Først er selvklæbende på den ene side og er semi-klistret på den anden side, mens den anden mulighed er selvklæbende på begge sider, ligesom dobbeltklæbende tape. Båndet er fastgjort til undersiden af tæppe omkring 2 til 3 inches fra kanterne--hele vejen rundt omkredsen. Denne indstilling er god, i områder med lav-trafik og for mindre tæpper, der ikke har en bagside, der kan beskadige gulvet hvor tæppet gør kontakt. Tape, men er ikke den bedste løsning til langvarig brug, da limen har tendens til at bære off efter et par måneder.

Hukommelse skum

Viskoelastisk puder, almindeligvis omtales som hukommelse skum, er behagelig at stå på og kommer i forskellige tykkelser og størrelser. Mens disse typer af tæppe pads ikke har generelt lim, holde de naturligvis tæpper på plads, som hukommelse skum er et high-friktion materiale og let er i overensstemmelse med ordet. I en tidsalder, hvor der allerede er så mange potentielt skadelige produkter, du sandsynligvis ikke ønsker at tilføje dit tæppe pad til liste - især hvis du er følsom over for kemiske lugte. Viskoelastisk tæppe pads har en af de laveste beløb af "off gasning" (frigivelse af flygtige organiske forbindelser eller VOC for korte) og er grønne Guard certificeret.

En anden fordel er, at disse tæppe puder normalt har en skimmel og meldug hæmmer indbygget i dem, der fungerer som en barriere, fugt. Dette betyder, at hvis noget spild på tæppet, du ikke behøver at bekymre sig om det iblødsætning igennem og ødelægger dit gulv. Da disse tæppe pads er tykkere, vil du være bevidste om nogen døre, der skal åbne over tæppet og sikre tilstrækkelig frihøjde.

Følte tæppe Pad

Filt tæppe pad er et komprimeret nål hullede følte jute, der er ideel til større tæppe størrelser (7 af 10 fod eller større). Filt puden har ikke nogen direkte skridsikkert egenskaber men er vægtigere og dermed forbliver på plads. Denne stil er fantastisk til lydabsorption og komfort. Filt tæppe pad, en af de mest naturlige tæppe pad muligheder, kan bruges både på hårde overflader og tæppe. Jo tættere filt, jo længere vil det vare. Når du køber, derfor, kigge efter vægten i ounces per square yard. Yderligere, er der ingen fugt barriere med denne indstilling, så moderat udslip kan føre til gulvet skader, hvis ikke hurtigt taget sig af.

Økologisk Polymer tæppe Pad

Vaffel-stil tæppe pad tekstur er designet først og fremmest skal være skridsikkert på hårde overflader og er udnyttet af mange tæppe puder af forskellige materialer. Økologisk polymer tæppe pad er en af de mange typer af vaffel-mønstret tæppe pads, der befolker hylder i tæppe sideskibene af hjem forbedring butikker. Forskellen mellem en økologisk polymer pad og andre materialer kommer ned til, hvordan produkterne udføre, og hvis du har kemisk overfølsomhed at slås med. Økologisk polymer tæppe underlag holder længere end andre almindelige materialer, herunder polyester stof overtrukket med PVC skum eller latex gummi, som begge er tilbøjelige til at bryde over tid. Økologisk polymer er lavet af plantebaserede materialer og har meget lavt VOC, hvis nogen overhovedet. Dette materiale giver ikke meget pude, så hvis du planlægger at stå på tæppet i en længere periode af tid (som i køkken laver retter), hukommelse skum eller filt tæppe pad er en bedre løsning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com