Hvad kan jeg bruge til at dræbe stuefluer?

July 6

Fælles hus flue kan være et reelt problem i og omkring hjem i løbet af årets varmere måneder. Ud over at være almindelig irriterende med deres konstante summende om huset, stuefluer kan sprede sygdomme som dysenteri, tyfus og kolera, og kan forårsage diarré. House fluen er typisk mellem 6 og 7 mm i længden, med en mørk farvet mave og røde øjne. For at dræbe fluer, du kan købe kommercielt tilberedt pesticider og fælder, og du kan endda bruge andre insekter til at dræbe dem.

Kommercielt gjort fælder

Købe nogle kommercielt tilberedt flyve fælder. Disse fælder typisk er tilgængelige enten med en sød-baserede agn eller en basis af protein eller fedt agn. Da stuefluer vil spise næsten alt, hvad de kan finde, er det en god ide at købe fælder med begge typer agn. Indstille fælder i huset i områder, hvor fluer er mest aktive, normalt omkring køkkenet. Fluer som regel hænge rundt om køkkenet søger efter mad, og de vil normalt indtaste agn fælder uden tøver.

Flyve Spray

Kommercielle flyve spray er let tilgængelig på de fleste købmandsforretninger, isenkræmmere og hjem forbedring Centre. De fleste aerosol flyve spray indeholder pyrethrin, der vil dræbe fluer næsten øjeblikkeligt. Afhente eller vakuum døde flyver straks for at undgå enhver kæledyr fra at spise dem. Hvis du sprøjte alle overflader, såsom et bord eller væg, vaske området med en fugtig svamp eller klud til at fjerne spray rester.

Borsyre

Borsyre kan bruges til at behandle bunde af udendørs skraldespande og dumpsters der er befængt med stuefluer. Borsyre findes typisk i form af pulver, og kommer i et squeeze flaske. Anvendelse af borsyre til bund og vægge af trash beholdere. Pulveret vil dræbe de voksne fluer, såvel som enhver æg eller larver, der negerer skraldespande som yngle.

Snyltehvepse

Nogle arter af hvepse er kendt parasitter af stuefluer. Hvepse vil ikke kun angribe fluer, men vil også lægge æg på flue. Den nye hveps larve forbruger flue som det vokser. Dette kan være en nyttig metode til at styre stuefluer, hvis du har en stor population uden for dit hjem, eller har husdyr eller en gård. Spalangia nigroaenea er arterne af hveps mest kendt for at angribe stuefluer, mens Muscidifurax raptor og Muscidifurax zaraptor er også kendt for parasitter af fluer. Snyltehvepse kan købes af virksomheder, der specialiserer sig på avl af dem, der kan findes online.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com