Hvad kan jeg bruge til at dræne vand at mit gulvafløb, hvis jeg har en Stand-Alone brusebad?

December 13

Hvad kan jeg bruge til at dræne vand at mit gulvafløb, hvis jeg har en Stand-Alone brusebad?

Opbygning af et funktionelt brusebad kræver den rigtige dræning. Hvis vand ikke flyde til gulvafløbet ordentligt, kan det suge ind i gulv og vægge omkring bruseren. Dette medfører rot og skimmel kan blomstre. Du har et par muligheder, når de forsøger at øge dræning i en bruser, der ikke har et badekar.

Korrekt hældning

Hældningen af fritstående bruser stall floor er den vigtigste afgørende faktor for hvor godt vandet vil strømme til gulvafløbet. Positionering afløbet i midten og skrånende gulv lidt mod det fra alle retninger holder vand dræne hurtigt i stedet for stående. "Flise damp rum og damp brusebad tekniske Design Manual" fra LATICRETE International anbefaler æglæggende undergulvet med mindst en 1/4-inch skråning per fod for de bedste resultater.

Mørtel seng

En bund af tyk mørtel skaber den perfekte base for en flise brusebad. Dette materiale er let formet under byggeprocessen, så du kan følge hældningen defineret af undergulvet. Mørtel er også omfattet af en særlig vinyl brusebad liner ark at hjælper direkte nogen fugt, der får under flisen eller andre gulvbelægning materiale til afløb. Et afløb cap installerer over mørtel og foring til at skabe en vandtæt system.

Kantsten

Væggene i badekarret i kombination bruser også arbejde til direkte vand tilbage mod afløbet. Dette opnås i en fritstående bruser med en kantsten. Kantstenen består af en kort mur i bunden af bruseren åbning, der fungerer som en læbe at forhindre vand fra dræning i badeværelset. En kantsten, bygget af træ kræver ikke et ekstra lag af mørtel, men tilføjer mørtel tilføjer højde og afrundede hjørner, så du ikke stub din tå at komme ud.

Trench afløb

Entreprenører installere normalt trench afløb i brusere, der mangler kantsten eller er meget store. Trench afløb er en rist indstille flugter med den bruser floor, der opsamler vand på tværs af en åbning og skyller det tilbage mod de vigtigste afløb. Installation af disse lange, smalle afløb i en bruser med dræning problemer er et godt alternativ til helt erstatte bruser floor. Trench afløb skal ligeledes indslag en tilstrækkelig hældning af 1/4 tommer per mund til at løbe ordentligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com