Hvad kan jeg bruge til at holde Bugs fra spise min frugttræer?

September 25

Hvad kan jeg bruge til at holde Bugs fra spise min frugttræer?

Vokse et frugttræ i hjemmet kan være en udfordring for et hjem gartner og kan give den ekstra fordel af at have frisk frugt på hånden, når du ønsker det. For at sikre dine chancer for en vellykket høst, bør du forstå og kontrollere sygdomme, svampe og insekter, der kan true din frugttræ eller dets udbytte. Selv om insekter spiller en vital og gavnlig rolle i mange naturlige økosystemer, kan du tage et par forsigtige skridt for at sikre de ikke spiser frugt af dit træ.

Fælles frugt træ insekter

Talrige insektarter angriber frugtbærende træer. For at forstå de vigtigste insekt trusler mod træet du vokser, skal du forskning fælles skadedyr forbundet med denne særlige arter af træ. Generelt er tre kategorier af insekter skal være din chef bekymring i vedligeholdelse af din frugttræ: dem at tygge træets frugt, dem, der sutter træets frugt, og dem, der spredes sygdommen til træets frugt ved at komme i kontakt med det. Det er vigtigt at styre alle tre insekt indholdstyper for at sikre sundheden for din frugt udbytte.

Kemisk kontrol

Methoxychlor, captan og malathion-baserede insekticider er almindeligvis sælges som kombination insekticider, der kan styre alle tre kategorier af insekt, før de truer din frugttræ udbytte. En ulempe ved denne metode er, at hvis dit træ er kun at være generet af én type af insekt og ikke en anden, du risikerer at indføre ekstra kemikalier unødigt på træet og i de omkringliggende økosystemer. Det er normalt at foretrække at købe og bruge hvert kemikalie separat efter behov. Valget af hvilke pesticider bruge skal være baseret både på typen af træ du vokser og på hvilken type insekt, der angriber den. Afhængigt af træ skal du bruge hvilende olie, phosmet, malathion, methoxychlor, imidan eller ingen overhovedet insekticid. Hvert stof er designet specielt til at kontrollere en bestemt slags insekt, så valg af den rigtige insekticid er nøglen til succes.

Alternative metoder

Insekter har tendens til at udvikle en modstand til kemiske insekticider jo mere de er udsat for dem. Dette, kombineret med de forskellige sundhedsmæssige og miljømæssige bekymringer omkring brugen af pesticider, betyder brugen af kemikalier til at styre insekt befolkninger kan ikke være det mest ideelle valg. Sandsynligvis er den bedste måde at afværge insektangreb fra dine frugttræer at købe og plante frugt træ kultivarer, der er naturligt resistente over for insekter. Mange insekt typer kan styres effektivt ved hjælp af klæbrige, farvede kugler betød at ligne frugten af træet; insekter flyve på områderne tænker de er frugt og blive fanget der. Selv hængende fake eller legetøj versioner af naturlige insekt rovdyr som slanger og ugler fra frugt grene kan afværge nysgerrig insekter.

Andre overvejelser

Brugen af nogen kemikalier i havearbejde, bør især når de anvendes på fødevareafgrøder, behandles med forsigtighed. Du bør altid udføre din egen forskning på de kemiske bestanddele af hver insekticid før du bruger det for at sikre du er komfortabel med dets iboende risici. På grund af insekter tendens til at udvikle resistens over for kemiske insekticider, bør du aldrig bruger mere end den af fabrikanten anbefalede dosering og undgå at købe insekticider med en højere koncentration af det aktive kemiske stof.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com