Hvad kan jeg bruge til at holde dræn hullerne i en plantageejer fra tilstopning?

August 2

Hold pottejorden inde en plantageejer og lad vandet undslippe ved dækker drænhuller med materialer, der bidrage til at forhindre tilstopning. Fælles husholdning materialer fungerer samt kommercielle materialer; så længe coveret ikke blokere vandstrømmen, skal dine planter være glade.

Kaffe filtre

Udfolde kaffefiltre og placere dem inde plantageejer over hver af dræn hullerne. Denne billige løsning er biologisk nedbrydeligt og vil holde dræn hullerne fra tilstopning. Tape filtre på plads med gaffatape for at forhindre, at vægten af vandet og jorden bevæger sig dem. Kaffe filtre bryde over tid, så Udskift dem hver gang du repot anlægget eller tilføje nye jord. Selv om anlægget er lykkelig i plantageejer, ændre jorden en gang om året.

Landskab Liner

Landskab liner er nyttige for mere end holde ukrudt ud af dine blomsterbede. Skær det si-lignende materiale i små sektioner til at passe inde i bunden af en plantageejer. Tape liner på plads med gaffatape, men ikke tape over nogen af drænhuller. Landskab liner vil tillade vand at flyde gennem drænhuller, men vil ikke lade pottemuld til at oprette en træsko, så længe foringen er tapede sikkert til indvendigt vægge af plantageejer.

Ostelærred

Holde afløb huller fra tilstopning i en plantageejer ved foring i bunden med ostelærred. Dobbelt, eller tredobbelt ostelærred lag og derefter tape dem til bunden af indersiden af plantageejer med gaffatape. Lige som liggende liner og kaffe filtre, ostelærred tillader vandet at undslippe, men holder jorden inde plantageejer. Som med kaffefiltre, erstatte ostelærred liner hver gang at du udskifte jorden eller repot anlægget.

Sten

Line dine planter med sten til at holde dræn hullerne fra tilstopning og at hjælpe pottemuld bevarer fugten. Stenene bør være lidt større end drænhuller. Placere dem i et enkelt lag langs bunden af plantageejer. Vand vil sive gennem og mellem klipperne for at afslutte drænhuller, men klipperne vil tilstoppe hullerne. Sten alene er en nyttig løsning mod træsko, men de er ikke så effektiv som kaffefiltre, landskab liner og ostelærred.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com