Hvad kan jeg bruge til at holde min madras fra glidende?

May 8

Hvad kan jeg bruge til at holde min madras fra glidende?

En madras udskridning rundt på toppen af sin boks foråret er en irritation, står over for mange, der bruger to-sidet eller ældre madrasser. Bevægelse er forårsaget af kastede og drejning mens du sover, eller simpelthen handling at sidde eller stå op ud over kanten af sengen, utilsigtet skubber madras væk fra dig. Dine særlige madras tilbøjelighed til at rejse afhænger af både dig og det materiale, der anvendes til at dække din madras.

Madras Model

Den bedste måde at undgå et problem er at forhindre det i første omgang, så en måde at holde din madras fra glidende er at købe en ensidig model. Disse er ikke beregnet til at blive vendt som ældre dobbeltsidet madrasser og de er normalt fremstillet ved hjælp af en skridsikker materiale på bunden af madrassen. Dette sikrer det ophold hvor du lægger det.

Gummi måtter

Hvis du ikke er i markedet for en ny madras, bruges den mest økonomiske måde at stoppe alle, glide og glide rundt er at købe et stykke af gummi måtter som at holde tæpper i sted eller at line skab hylder. Måle din madras på forhånd ved hjælp af et målebånd til at måle ned den ene side og på tværs af enten toppen eller bunden af madrassen. Købe et stykke lidt større end arealet af din madras. Det kan så være trimmet til størrelse når du får det hjem.

Skumgummi

Den næstbedste løsning er at købe et stykke tynd skumgummi. Igen, tage din madras målinger med dem for reference. At have nogen del af det glatte madras rørende boks foråret kan annullere virkningerne af gummi materialet, eller i bedste fald dens fordel. Placer skumgummi mellem madras og box foråret at levere trækkraft til madrassen og stoppe glidende rundt.

Krogen og Løkken

En anden metode af arresterede madras bevægelse er at købe stick-on krog og løkke strimler. Disse har en selvklæbende på den ene side. Skræl væk det beskyttende papir og placere strimler med krog stykker på enten bunden af madrassen eller toppen af boxspring, placere loop stykker på den modsatte side. Være sikker på, at stykkerne vil matche, når du placerer madras tilbage på boks foråret. Strimler tillægger hinanden og stoppe madras fra glidende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com