Hvad kan jeg bruge til at rense mit glas Top komfur?

September 26

Et glas top komfur er en iøjnefaldende og ofte dyre tilføjelse til et køkken, men apparatet er vanskelige at rengøre. Rengøring en glasplade brændeovn med de forkerte værktøjer, kemikalier eller endda skrubbe bevægelser kan beskadige glasset, ifølge University of Nebraska-Lincoln udvidelse i Lancaster County.

Mild sæbe og varmt vand

Mild sæbe, såsom bolig parabol vask væsker, rene glas top brændeovne uden at forårsage skade. Bland sæbe med varmt vand. Forsigtigt vaske glasplade på komfur med en blød klud eller svamp. Brug ikke en slibende svamp eller ståluld, da glasset vil ridse. Mængden af sæbe behov afhænger snavs type og personlige præferencer, så eksperimentere med varierende koncentrationer. Tør toppen med almindeligt varmt vand efter rengøring for at fjerne eventuelle rester.

Bagepulver og eddike

Hårdere pletter og snavs på en glasplade, komfur kan rengøres uden kemikalier, ved hjælp af bagepulver og eddike. Tilføje varmt vand til bagepulver indtil en pasta-lignende konsistens former. Dække glasplade med pastaen og lad det sidde i mindst to timer. Rense pastaen ud med varmt vand. Glas top muligvis ikke som skinnende på grund af spor af bagepulver. Bland varmt vand og eddike i lige store dele og bruge løsningen til at tørre ned komfur med en klud til en høj glans.

Vinduespudsere

Fælles vinduespudsere indeholde kemikalier som ammoniak, at rene glas uden at skade overfladen. Spray vinduet renere glas øverst i steder med den tungeste snavs og på en rengøring svamp eller klud, men undgå sprøjtning renere på brændere eller nogen andre el eller gas element. Lad cleaner sidde på komfuret i mindst en time før aftørring, og tørre ned toppen med varmt vand til at rense ud for restkoncentrationer.

Specialiserede Cleaners

Specielle rengøringsmidler til gamle og hårde snavs og pletter er tilgængelige til glas top brændeovne i detail og apparatet butikker. Rengøringsassistenter kommer i forskellige former, herunder flydende, pasta og pulver. Skrabe ned nogen hårde klumper eller goo med en enkelt edge skraber i en back-og-tilbage bevægelse før brug renere, men motion forsigtig når du gør det, da en slip kan ridse glasset. Følg alle anvisninger på renere at undgå at beskadige glasset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com