Hvad kan jeg bruge til at slippe af røde myrer fra mit græs?

March 21

Hvad kan jeg bruge til at slippe af røde myrer fra mit græs?

Afhængigt af arten, rød myre kolonier i din plæne kan være gavnligt, en gene eller fare for kæledyr og landskabsarkitektoniske planter. Bestemme, hvilken type af myrer du har før du tager skridt til at slippe af med dem, så brug den sikreste midler til at fjerne skadedyr arter fra din plæne.

Skadedyr myrer

Rød eller rødbrun skadedyr myrer omfatter den argentinske ant og pharoah ant. Disse små myrer har tendens til at invadere køkkener og lagerområder i søgen efter mad. Boligejere i varmere dele af USA kan også have problemer med importerede røde brand myrer, som bygge store sandstrand gravhøje i værfter og haver og har tendens til at angribe i sværme.

Kontrol

Du kan styre almindelige myrer i græsplænen ved hjælp af en halv-og halvt blanding af borsyre og pulveriserede sukker, som tørrer disse insekter. Store parasitære kan kræve anvendelse af et pesticid beregnet specifikt til ant kontrol. Brand myrer kræver normalt hårdere metoder, herunder kommercielle lokkemad og ødelæggelse af hele ant højen ved hjælp af kemiske metoder eller varmt vand.

Overvejelser

Ikke alle røde myrer i plæne eller haven er skadedyr. Mange arter bygge kun små reder og holde ned populationer af problem insekter. Pennsylvania State University anbefaler behandling for myrer, kun hvis insekterne aktivt forårsager et problem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com