Hvad kan jeg bruge til en klar bordpladen, som ikke vil bryde?

February 11

Hvad kan jeg bruge til en klar bordpladen, som ikke vil bryde?

Et klart bordplade er en dejlig måde at oprette en tabel, der efterlader en følelse af åbenhed i et køkken eller at beskytte et træ bordplade, som du ikke ønsker at tilsløre. Varme, plader og redskaber kan alle skader træ bordplader; Hvis du fastsætter en supplerende holdbare klar tabel top, kan du nyde tabellen samtidig beskytte det. Flere materialer gøre gode valg for holdbare klart tabeller.

Glas

Almindelig glas er alt for skrøbelig til at bruge som en bordplade, medmindre den bordplade er mindst en halv-tomme tyk. Brug af en tabel med en tynd glasplade risici chips, revner og brud. Hærdet glas, på den anden side er meget stærkere end almindeligt glas. En varme proces bruges til at gøre materialet stærkere, svarende til glasset bruges i bilruder. Glas bruges ofte sammen med en træ ramme til at opbygge en delvist klar tabel.

Akryl

Klart bordplader lavet af akryl er meget holdbare. Styrken af akryl bordplader gør dem populære blandt virksomheder, der har tabeller, der bruges hele tiden. Restauranter, for eksempel bruge akryl bordplader til at beskytte tabellerne, selv. Akryl kan skæres nemt i enhver form at gøre en bordplade til at passe enhver form for tabel. Det er meget nemt visket ren, som tilføjer en anden fordel for dens brug på high-brug tabeller.

Polycarbonat

Polycarbonat er en anden kategori af plast, der bruges til at gøre klart bordplader. Ligesom akryl produkter, er polycarbonat markedsføres under en række forskellige mærkenavne. Materialet er lidt omfattet af ridser, men det er meget slagfast. Ridser kan poleres ud med et passende scratch remover. Selv under kraftig brug, bør en bordplade lavet fra en polycarbonat produkt ikke bryde.

Epoxy

Ligesom akryl er epoxy en type af plast, der kan arbejdes for at skabe en klar bordplade. Epoxy bruges på en anden måde end acryl, fordi det er en anden type af plast. Varmen vil smelte akryl og gøre den fleksibel, hvorimod varmen anvendes under den indledende hærdning af epoxy og vil ikke smelte det igen senere. Ulempen ved epoxy er, at det er svært at få en table top så klart som en akryl overflade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com