Hvad kan jeg gøre for at en Cement bruser gulv ser godt?

September 1

Cement brusebad gulve er praktisk og økonomisk. De er oftest bruges i brusekabiner off mudrooms eller kældre, hvor folk rydde op efter sportsbegivenheder eller tunge fysiske arbejde. Du kan gøre bruser floor mere attraktive gennem et af flere finish metoder anvendes af dig eller en professionel.

Syre farvede gulve

Syre reagerer med kalk i cement produkter til at skabe forskellige effekter. De fleste farver kan oprettes, sammen med en granit eller marmor look. Hvis du ønsker mere kunstneriske resultater, brug naturlige stoffer som tørrede blade eller savsmuld til at efterlade mærker i syren, før det tørrer eller tilføje farver og tekstur med børster, mops eller maling sprøjter.

Stemplet Cement

Integrere mønstre i et nyligt hældte bruser gulv med frimærker, skaber illusionen af trægulve, fliser, mursten, skifer eller natursten. Denne fremgangsmåde opretter også en tekstureret overflade på gulvet, der forhindrer udskridning. Efterbehandling mønster med fuger mellem mønstre tilføjer realisme til specielle effekter.

Scorede finish

At gøre en eksisterende bruser floor ligner sten eller mursten, score overfladen med en rundsav klinge. Det færdige gulv kan males til at ligne rigtige mursten eller sten, eller du kan lysne brusenichen ved at male den påtrykt beton i en række dristige farver.

Cement overlejringer

Overlejringer er gode muligheder for cement gulve, der er ru eller lidt uregelmæssig. Forsegling og lappe revner i gulvet, før programmet giver de bedste færdige overflade. Overlays fås i mange farver, hvoraf nogle har tilsætningsstoffer til give finish illusion af tekstur og dybde.

Andre indstillinger

Den hurtigste og nemmeste måde at gøre grå cement brusebad gulve ser bedre er at forsegle dem og anvende en skinnende konkrete top coat blandet med groft sand til at skabe en skridsikker overflade. Fliser er en anden mulighed at gøre gulvet mere attraktivt men gulvet skal være slebet eller poleret til en glat overflade til at sikre flisen korrekt overholder cementen og forbliver på plads når gentagne gange udsat for brusebad vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com