Hvad kan jeg gøre, hvis min nabo Feeds vilde fugle og så kommer de og rod på min gelænder?

May 14

Naboer sat ofte ud af fugl foderautomater og birdbaths for vilde fugle, som kan forårsage et problem for dig og andre naboer, hvem ikke brødføde dem. Fuglene vil kigge efter et sted at roost, og vil forårsage en rod på din rækværket. Fuglene kan selv bygge reder tæt på din udendørs opholdsområder. Du kan sikkert holde fuglene væk fra dit udendørs opholdsområde og lad dem nyde en dusør, som din nabo lægger ud for dem.

Vindspil og klokker

Hænge vindspil på verandaen, lige over rækværket. Du kan købe dem, eller du kan gøre dem med træ, fiskesnøre og noget, jingles eller larmer, når vinden blæser hængende stykker mod hinanden. Hænge klokker fra rækværket, og hvis du har en veranda over rækværket, fra verandaen loftet lige over rækværket. Lyden vil holde mange fugle ud af området, og for dem, ikke bange for lyd, bevægelsen af klokkerne vil hjorte dem.

Mini-fugleskræmsler

Binde hø eller halm i form af en person eller dyr. Kjole halm person eller dyr med passende dukke tøj. Hænge de mini fugleskræmsler fra våbenhus tag eller vedhæfte dem i en dekorativ måde til rælingen.

Plantageejere

Sted plantageejere på rækværk, hvilket gør det svært for fuglene at aborre der. Sørg for at bruge planter, der er viney og ikke give nok støtte til fuglen, bør det lander på en af vinstokke. Plante dække toppen af rækværket og vinstokke dække siderne af boksene og afskrække fugle fra at sidde der. Fugle er tiltrukket af blomster, så bruge grønne områder, som ikke er attraktivt for fugle, eller bruge silke planter, der ikke har en lugt.

Dyr

Placer en falsk ugle eller gummi slanger på rækværket-- eller begge dele. Flytte ugle og slanger omkring hver par dage, så fuglene ikke blive desensibiliserede til dem. Du kan også bruge andre elementer, såsom vind sokker til at afskrække fugle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com