Hvad kan jeg gøre med gammel tæppet trukket ud af vores hus?

April 10

Hvad kan jeg gøre med gammel tæppet trukket ud af vores hus?

Når du trækker tæppet op fra et eller flere værelser i dit hjem, behøver ikke det nødvendigvis at gå direkte til gadehjørnet. Fordi de fleste tæpper indeholder syntetiske fibre, der ikke let nedbrydes, tilføje gulvtæppet til deponering bør være din sidste mulighed. I stedet, du kan bruge gulvtæppet til flere applikationer hjemme eller finde den et nyt hjem.

Husstanden bruger

Et tæppe, der har en forældet design eller stil kan stadig være nyttigt i dit hjem. Hvis du ikke ønsker det i din stue, for eksempel, kigge efter andre muligheder hvor det kan være velegnet. En kold kælderlokale kan føles lidt varmere med tæppet tilføjet. Selvom tæppet er ikke den mest moderne udseende, kan det stadig være ideel til en kids' kælder legerum. En anden anvendelse at skære det i en lang strimmel og placere den mellem døren til din garage og dine skraldespande eller arbejdsbord. Denne måde, behøver du ikke at gå på den beskidte gulv i fødderne strømpe til at tegne papirkurven.

Udendørs anvendelser

Hvis du har en haveskur, se hvis tæppet ville være anvendelige i nogle måde i skuret. Hvis skuret huser en Plænetraktor, skulle placere et stykke af tæppe under traktoren indsamle enhver dryp olie eller gas til at beskytte skur gulvet. Tæppe fungerer også som en gulve option for et drivhus, og fordi det giver en grad af isolering, kan du placere det i nærheden af din kompost bin at tilskynde den komposteringsproces i løbet af vinteren.

Donation

Når tæppet er stadig i tilstrækkelig betingelse og relativt fri for pletter og bære mærker, kan en anden værdsætte det. Tilbyde det gratis på en lokal klassificeret hjemmeside eller Freecycle. Du kan også kontakte en sparsommelighed shop eller en organisation som Habitat for Humanity at se, hvis de kunne give gulvtæppet til en person i nød.

Genbrug

Hvis gulvtæppet farves ikke kan repareres, og du allerede har brugt nogle af det for andre programmer omkring dit hjem, bundt op gulvtæppet og besøge den genanvendelse depot i dit community. Der kan nogen fortælle dig, hvis løber indeholder materialer, der kan genbruges, eller hvis det skal smides på lossepladsen. Eller kontakte tæppe Amerika inddrivelse indsats (Se ressourcer) til at finde et tæppe genanvende i dit område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com