Hvad kan jeg gøre om min røret kommer ud af væggen at bøjer sig ned for lavt i bruseren?

June 12

Hvad kan jeg gøre om min røret kommer ud af væggen at bøjer sig ned for lavt i bruseren?

Mennesker kommer i alle former og størrelser, men undertiden bekvemmeligheder i hjemmet passer ikke til forskellige typer af mennesker. En brusehoved, der passer fint til en person, som er 5 fod, 6 inches kan ikke arbejde for en person, der er 6 fod, 6 inches. Der er flere relativt simple retsmidler for problemet.

Håndholdt brusehoved

Den enkleste måde at lave et rør, der er for lavt for dig er at købe en håndholdt brusehoved og installere det i stedet for din nuværende brusehoved. Håndholdte brusehoveder kan du vedhæfte brusehoved som høj på væggen, som du gerne og fjerne det, når du ønsker.

Fleksibel brusehoved

En fleksibel brusehoved vil erstatte den gamle brusehoved, men det er ikke aftageligt fra væggen. I stedet, hals af fleksible bruserhovedet kan flytte både horisontalt og vertikalt, så du kan flytte hovedet til en højde, der er behageligt for alle, der bruger bruseren.

Højde-justerbar brusehoved

En højde-justerbar brusehoved også træder i stedet for den nuværende brusehoved. Hvad er unikt ved dette produkt, er dog at du også vil installere en lodret streg på væggen. Brusehoved kan er knyttet til den lodrette linje og hæves og sænkes efter behov af den person, der brusebad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com