Hvad kan jeg gøre ved en grapefrugt træ blødning Sap?

December 8

Hvad kan jeg gøre ved en grapefrugt træ blødning Sap?

Vokser citrus i din baghave kan være en udfordring, som disse træer ofte er modtagelige for sygdommen. Hvis din grapefrugt træ er blødning sap, kunne det være inficeret med en svampesygdom kaldet phytophthora gummosis. Du kan behandle disse blødende læsioner ved at skære eller brænde dem fra træet. Forståelse af denne sygdom er nyttige i indsatsen for både at bekæmpe og forhindre det.

Beskrivelse

Phytophthora gummosis er forårsaget af to funguslike organismer, Phytophthora parasitica og Phytophthora citrophthora. Når betingelser er våd, producere disse jord-bolig organismer motile sporer kaldet ppm. Sporerne svømme gennem den våde jord og opsøge rødderne af værtsplanter, eller er sprøjtede på kufferter under våde og stormfulde vejr. Phytophthora parasitica er mest tilbøjelige til at sprede ved temperaturer mellem 85 og 90 grader og lave højder. Phytophthora citrophthora foretrækker temperaturer mellem 75 og 80 grader.

Kulturelle kontrol

Hvis du spot smittede områder, brug en kniv til at skære væk syge dele af bark, sammen med en margen af sunde bark. Du kan også brænde den syge bark med en propan torch. Brænde omkring en tomme af sunde bark rundt om det syge område. Afbrænding skal gentages et par gange indtil den inficerede læsion er død.

Fungicid kontrol

Denne betingelse kan også styres med fungicider. Kobber fungicider, en økologisk valg, er en mulighed. Produkter der indeholder fosetyl-al og mefenoxam også let fås til boligejerne. Preplanting gasning er en mulighed, hvis du kender din jord indeholder disse svampe. Kemikalier chloropicrin og meta natrium er effektiv fumiganter, men skal anvendes af fagfolk.

Undgå reinfektion

Ifølge Texas A & M landbrugs udvidelse er der ingen kur mod phytophthora gummosis – så styre og forebygge sygdommen er dine nøgler til succes. Øve god vandforvaltning. De organismer, der er spredt i fugtig jord så kun vand dit træ så meget er nødvendigt for dens størrelse og placering. Hvis dit træ dør, plante sin erstatning i et højbed og sørg for de første laterale rødder er knapt dækket med jord. Plante en sygdom-resistent sort, hvis en sådan er tilgængelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com