Hvad kan jeg gøre ved fugle spiser min græsfrø

May 5

Hvad kan jeg gøre ved fugle spiser min græsfrø

Overbrusning græsfrø på nøgne eller spredte steder er en af de billigste og nemmeste måder at opnå en lyse grøn græsplæne. Men fugle også ofte se frø som et let måltid. De kan flyve ned og stjæle græsfrø, hvis du ikke tager forholdsregler. Med korrekt såning af frø og ved at indsætte et par distraktioner, kan du holde fugle væk fra græsfrø.

Ordentlig frø såning

Rake frøene i jorden og yderligere dække dem ved hjælp af en frø roller. Dette skubber frøene i muld hvor fuglene kan ikke nå dem. Dække græsplæne med et lag af muld, som halm. Dette ikke blot tilføjer en anden barriere for at holde fugle fra at få frø men også hjælper græsset vokse hurtigere. Ikke bare smide frø på jorden og lad det. Ikke blot gør det mindske chancerne for frø spire, men det øger også risikoen at fuglene vil stjæle den.

Skræmme taktik

Hænge reflekterende genstande omkring græsplæne til at holde fugle væk fra frø. Fuglene vil se lys reflekterende off objekter, se det som en advarsel om fare, og derfor vil ikke jord og stjæler frøet. Binde lang streamers flash tape, så at det flagrer i vinden, eller hænge cd'er fra stakes, så solen vil afspejle ud de skinnende overflader. Noisemakers, såsom gamle blikdåser, vil også afskrække fugle fra din plæne.

Lokkefugle

Hjem forbedring butikker og haven butikker sælger græsplæne ornamenter, der ser ud som dyr. Køb lokkefugle af naturlige fjender til de fugle, der findes, hvor du live. Placer ornamenter omkring plænen. Fuglene vil holde sig væk fra græsfrø af frygt. Dog kan du narre fuglene kun for en stund, indtil de indser rovdyr er en falsk. Holde ændre lokkefugle for at holde fuglene gætte.

Kemiske frastødende

Spray kemiske afskrækningsmidler på græsfrø til at holde fugle væk. Lugt eller smag afskrækker fugle fra spise frøene eller selv kommer i nærheden af plænen. Nogle kemikalier omfatter Methiocarb, Anthraquinone og Avitrol. Capsaicin, fundet i capsicum peberfrugter, frastøder fugle naturligt uden kemikalier. Bruge fortyndet hot sauce som en spray til plænen. Koffein vil også afvise fugle.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com