Hvad kan jeg købe til min blød madras til at gøre det fastere?

February 11

En god nats søvn er uvurderlig, men synker ned i en alt for blød madras kan være et mareridt. Prisen på en ny madras kan desværre ikke være i dit budget. Hvis du er på udkig efter en madras, der er "bare lige", ikke forfærdelse. En række produkter er tilgængelige til at øge din madras fasthed og give dig en rolig søvn.

Krydsfiner

Det kan ikke være en glamourøs løsning, er placere en plade af krydsfiner mellem din madras og box foråret en billig løsning. Denne løsning til en blød madras er almindeligt anvendt som en midlertidig løsning, eller når penge er begrænset. Krydsfiner er let tilgængelige på de fleste hjem forbedring detail centre, og mange virksomheder vil skære bord til din dimensioner for et mindre gebyr. Bruge flere bestyrelser til at dække hele boks foråret eller målrette dine problemområder som dine hofter, skuldre og nakke. Dette er også en mulighed, hvis én søvn partner foretrækker en fastere madras end den anden.

Boks foråret

I nogle tilfælde, det er ikke din madras, der er synderen, men det er boks foråret. Mens købe en madras og box foråret sammen er generelt anbefales, hvis din madras er i god form, kan du bare købe en ny boks foråret, som er designet til at understøtte madras. Hvis fjedrene er slidt op, kan boks foråret synke og give indtryk af blødhed. Hvis din madras er forholdsvis ny eller i god form, købe en ny boks foråret kan være en billigere løsning end købe et nyt sæt.

Topmadrasser

Fast madras toppers er tilgængelig hos flere producenter. Toppers kommer i grundlæggende madras størrelser men er designet til at være placeret på toppen af din eksisterende madras. Mange af toppers er lavet af samme materiale som hukommelse skum, men fordi de er et tyndere lag, de yder mere støtte. Priserne varierer alt efter størrelse og mærke navne men generelt interval mellem $40-$200 fra August 2011.

Æg kasse skum

Æg kasse skum toppers er en tæt skum med bump og dale der ligner en æggebakke. De er ofte brugt i hospitalet og rehab indstillinger for patienter udsat for liggesår eller lider af spinal skade. Æg kasse design giver åndbarhed, støtte og kan anvendes på alle overflader, madras.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com